Formålet med House Wrap

Formålet med House Wrap 

Fugt

Fugt kan være ødelæggende for et træindrammet hjem. Fugt inde i væggene opfordrer til at vokse, hvilket skaber en potentiel sundhedsfare for de mennesker, der bor i hjemmet. Fugt fremmer også trærot, forårsager knopper og bjælker at kæde, tiltrækker bugs som tusindben, og reducerer effektiviteten af ​​isolering. Desværre er intet udvendigt dækkende materiale uigennemtrængeligt for vand; noget fugt kommer altid til at gå bag sidesporet.

Tar papir

Bygherrer plejede at vandtætte hjem for det meste ved at indpakke ydersiden af ​​strukturen i tjærepapir, også kendt som bygningsfilt. Kraftigt papir behandlet med tjære, dette produkt afviser vand effektivt, hvorfor det stadig bruges i tagdækning. Problemet er, at mens tjærepapir kan holde vand ud, fælder det også vand ind. Vanddamp inde i væggene kan 't undslippe udefra, hvilket fører til fugtskader. Nogle bygherrer bruger stadig tjærepapir på de ydre vægge, hovedsageligt fordi det er billigere end husindpakning.

Huspakning

Huspakning løser de fugtproblemer, der er forbundet med tjærepapir. Husindpakningsmembraner er designet til at afstøde vand samtidig med at vanddamp passerer igennem. Vand, som trænger ind i husets yderbeklædning, samles på pakken og løber ned til væggen, hvor den kan komme ud udenfor. I mellemtiden kan fugtighed inde i væggene undslippe gennem viklingen. Vanddamp kan også rejse den anden vej, selvfølgelig, fra udefra til indersiden. Men det er OK. Hvad er vigtigt er, at fugtigheden ikke bliver fanget i væggene, hvor fugtigheden kan kondensere og gøre skade.

Luft

En sekundær fordel ved husindpakning er som en isolerende Materialet. Selv om wrap ikke er lufttæt, begrænser det luftstrømmen, hvilket reducerer varmeveksling mellem indersiden og udvendig af et hjem, hvilket igen kan føre til lavere brugsregninger.

Installation

I et faktum ark forberedt til folk, der bygger boliger i kystområder, det føderale nødstyringsagentur og det amerikanske afdeling for boliger og byudvikling advarer om, at installering af huspakke ukorrekt kan være værre end ikke at bruge det overhovedet. huspakning er korrekt installeret i vandrette rækker fra grunden op, med bunden af ​​hver række overlapper toppen af ​​rækken under den med mindst 6 tommer. Alle sømme skal dækkes med beskyttelsestape. Installatører skal være særlig opmærksomme på vinduer og døre for at sikre, at de ikke gør det Forlad huller, hvor vand kunne komme bag ombrydningen. House wrap beskytter husets strukturelle materialer mod fugtskader. Wrap er en specielt konstrueret plastmembran, der er fastgjort til et hjemmeskind, laget af brædder, der går over tappene, når huset først er indrammet. Den ydre overflade af huset, såsom mursten eller vinyl sidespor, går derefter over wrap.

Anden Artikel

Spånplade Vs. Træ
Sådan installeres PVC Loftfliser
Sådan installeres køkken tællere
Typer af ekspansive jordarter
Sådan Find en Siding Entreprenør
ADA Handicap Badeværelse Krav
Sådan skæres indvendigt hjørneformning
Sådan skæres tørt flise
Køkkenudvidelsesideer
Klippe Keramisk Tile Med Håndværktøj
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan erstatter du brusebad
Exterior Home Design Ideas
Sådan skæres kurver i flise
Sådan installeres en Accuride skuffe Slide
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Udvendige Vinyl Siding Farver
Hvordan man laver lydabsorberende paneler
Hvordan man opbygger en håndskinne til trapper
DIY dørknap