Definition af Light Ballast

Definition af Light Ballast 

Varme og støj

Den originale ballast var elektromagnetisk og stole på magneter og spoler for at producere den periodiske ladning gennem pæren. Disse ballaster producerede meget varme, og rytmen af ​​de elektriske impulser ville synkronisere med nabostillede forkoblinger, der producerer en summende støj eller slag. De første forkoblinger skulle udskiftes relativt ofte på grund af manglende dele eller overophedning. Moderne forkoblinger er solid state elektroniske enheder, der ikke har de samme problemer med varme, men kan skabe en lignende støj eller slå til de ældre elektromagnetiske enheder.

Fordele ved elektroniske forkoblinger

Elektroniske forkoblinger er sikrere og mere effektive end traditionelle ballaster, men de kan også give andre fordele. Elektroniske forkoblinger kan ændre mængden af ​​brugt energi og frekvens, hvilket giver mulighed for lav- og høj energiudgange til specielle formål, samt flere lysniveauer og dæmpning. Desuden forbereder nogle elektroniske forkoblinger en hurtig eller øjeblikkelig start.

Flimring

Begge ballastformer producerer en flimmer, men den moderne elektroniske ballast giver et meget mere kontinuerligt lys. Traditionelle ballaster 'flimrende' kan ses med øjet og kan forårsage øjenlind. Selvom elektroniske forkoblinger også kan påvirke øjnene, er flimmeren meget mindre tydelig, især set med opgaver som læsning eller syning.

Effektivitet

Selvom Enhver type fluorescerende lys er mere energieffektivt end glødelamper, elektroniske forkoblinger er 60 til 80 procent mere energieffektive end magnetiske kerne- og spoleforkoblinger. Den elektroniske ballast er også mindre og billigere end den ældre ballast. Derfor er næsten alle fluorescerende lys I dag og i morgen Lysstofrør og deres lysforkoblinger bliver mere populære over tid på grund af deres effektivitet i forhold til glødelamper Fluorescerende pærer og forkoblinger er designet til at passe til traditionelle lysstikforbindelser for at opfylde nutidige energibehov. I den nærmeste fremtid kan alternative lyskilder, som fx uorescent pære og ballast, forventes at outsell spildt glødelampe. En lys ballast giver et fluorescerende lys mulighed for at tænde og forblive oplyst. Ballasten er enten magnetisk kerne og spole eller elektronisk. En fluorescerende armatur producerer lys ved at sende en ensartet lysbue gennem pæren med en høj frekvens, der belyser den phosphorescerende belægning på pærerøret. ballasten indleder og styrer denne proces.

Anden Artikel

Sådan Reface Metal Skabe
Mobile Home Deck Ideas
DIY Reparer et ridser på et trægulv
Hvordan man designer træ døre
Sammenlign køkken kabinet mærker
Konstruktion Collaboration Tools
Sådan installeres en opvaskemaskine i slutningen af ​​kabinetter
Remodeling Ideer til Colonial Style Homes
Dæk Remodeling Idéer
Sådan laver du flise til loftet
Husholdningsmåleværktøjer
Sådan bruges Cirkeltænger
Island Countertop Ideer
Maskinværkskæringsværktøjer
Ceiling Texture Ideas
Gør det selv Finishing en kælder
DIY Ceiling Lighting
Badeværelse Opbevaring Ideer
Sammenligning af bærbare klimaanlæg
Sådan Vandtæt En Brusekabine