DIY Tool Bucket Organizer

DIY Tool Bucket Organizer 

Målinger

Mål omkredsen og dybden af ​​din skovl for at bestemme kroppen af ​​din skovl arrangør. Du skal tilføje den samlede dybde af din skovl til den længde, du vil have din skovl arrangør at hænge uden for skovlen. Arrangørens krop skal passe ind i skovlen, med overskydende stof foldet over skovlens kant til lommer, der skal tilføjes udenfor arrangøren ..

Design

Bestem, hvor mange rækker af lommer, som din skovl arrangør vil have. Brug en række lommer, hvis dine værktøjer og forsyninger er minimal, eller tilføje op til tre rækker for at sortere et stort udvalg af værktøjer og forsyninger. Husk på, at jo flere værktøjer du tilføjer til spanden, jo tungere bliver det. Du kan oprette et skovl arrangørsystem, der forbliver stationært. Brug et kraftigt polyester- eller lærredstof til at lave dit værktøjspande organizer. Denne type stof er meget stiv, så det vil give posen form og form; det vil også understøtte tunge værktøjer og vil ikke let rive.

Sæt det sammen

For at få lommer til at skære brede strimler af det samme kraftige stof, der bruges til at lave arrangøren. Stitch lomme sektioner ved at sy vertikale sting gennem lommen stof og posen hver 4 til 5 inches. Start med den inderste række lommer og skubber højderne af hver lommerække, sæt den indvendige række i højeste højde og den yderste række i den laveste højde. Dette gør det nemt at se værktøjerne i lommerne, og det reducerer størstedelen af ​​at have alle værktøjer samlet på samme niveau.

Slut siderne af værktøjsspanden organisatoren til at placere det over en spand. Match langsgående kanter sammen med lommerne på indersiden og sy den langs siden og over bunden. Monter værktøjsspanden arrangøren inde i spanden og fold lommens side over bukens kant, så lommerne er flush med ydersiden af ​​spanden. Brug dine lommer til at sortere alle dine håndværktøjer og placere dine elkabler, hjælpelys, kraftboremaskine eller sav eller større værktøjer inde i spanden. En værktøjsspand arrangør tager funktionaliteten af ​​en standard skovl til et nyt niveau ved at tilføje lommelager til ydersiden af ​​skovlen. Det er nemt at gribe og løfte, og den fritstående, vægvægte form tager besværet ud af sigtning gennem en blødt sæde for at finde værktøjer.

Anden Artikel

Tips om aluminiumskæring
Installation af lap sidespor
Sådan konverteres Revit til Dwg og Dwt
Ny Konstruktion Rengøring Checkliste
Hvad er valnødfiner?
Sådan Remodel Køkken Cabinetry
Sådan installeres hardware på trædøre
Hvad er en Gable Dormer?
Sådan installeres Corbels
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
DIY PEX klemmer
Moderne Backsplash Ideer
Hvordan udskifter jeg tæppet med opvarmet flise i RV'er?
Loftisoleringstips
Hvordan male kabinetter med en HVLP sprøjter
Tin Køkken Backsplash Ideer
Sådan skæres kurver i flise
Idéer til ombygning af små køkkener
Anvendelse af en hæftepistol
Sådan beregnes trappevinkler