Checkliste for at opbygge dit eget hjem

Checkliste for at opbygge dit eget hjem  At vælge at bygge dit eget hjem åbner en række fordele ved at vælge den specifikke placering for at lave små beslutninger om detaljer, der vil resultere i et hus, der passer perfekt til dine behov. Men at bygge dit eget hjem er også en kompliceret og dyr virksomhed. At kende procesens trin er afgørende for at have en positiv hjemmebyggende oplevelse.

Lav et budget

Oprettelse af et budget er et af de første og vigtigste trin til hjemmebyggingsprocessen. På hvert trin i processen bliver du spurgt, hvad dine prisgrænser er, fra at købe jorden til at idriftsætte design og betale for byggeri. Vælg et budget, der ikke strækker dine ressourcer for tyndt. Arbejde med din finansiel planlægger for at afgøre, om det er muligt at bygge dit eget hjem, er muligt ud fra din økonomiske situation.

Få en plotplan

Når du køber et stykke jord til at bygge på dig, vil du blive udstedt en plotplan. Dette omfatter en vurdering af plottet sammen med de specifikke grænser. Bygning ved kanten af ​​dit plot kan være en dyr risiko, især hvis en sådan konstruktion overtræder lokale byggekoder. Sørg for at du ved, hvor du kan bygge, inden du går videre. < h2> Vælg et design Afvikling af et hjemmedesign er et af de mest spændende trin i processen. Du vil måske gerne starte med dit eget design og derefter begynde at se på eksisterende hjemmedesign til vejledning. Fordele ved at opbygge dit eget hjem er at vælge placering af værelser og arkitektoniske detaljer, men de fleste boligbyggere mangler ingeniørkendskab til at få alt rigtigt uden hjælp. Selvom at sætte dine ideer på en skitse er en god måde at kommunikere dit ideelle hjem til andre.

Få Fi nancing

Finansiering er et væsentligt element. At vide, hvor meget du kan bruge afhænger af de nuværende markedsrenter, din indkomst, din forventede fremtidige indkomst, størrelsen på din forskudsbetaling, dine andre aktiver og din gæld. Din kredit historie vil i sidste ende bestemme de realkreditrenter, der er tilgængelige for dig. Sørg for at forblive inden for dit budget, samtidig med at du sikrer tilstrækkelig finansiering til at opbygge et hjem, du vil være tilfreds med.

Forhandle en kontrakt

At vælge en bygherre og forhandle en byggekontrakt er et af de sidste administrative trin i opbygningen af ​​din hjem. Bygherrer vil underentreprise med rørlæggere, elektrikere og andre specialister til at opbygge dit hjem fra bunden, så det er vigtigt at vælge en velrenommeret bygherre med gode forbindelser og konkurrencedygtige priser. Hvilken bygherre du vælger, bede om at se eksempler på tidligere arbejde i dit område til Giv dig selv en ide om konstruktionens kvalitet. Få anbefalinger fra familie og naboer kan også hjælpe dig med at vælge et valg, du vil være fortrolig med.

Overvåg byggeri

Når du har bygget dit nye hjem, begynder dit job er ikke over. Tag lejlighedsvise ture til byggepladsen for at sikre, at dit hjem er på plan. Dette vil også give dig en chance for at lære om, hvordan huset er bygget, hvis du beslutter dig for at gøre rep airs eller tilføje til huset i fremtiden.

Anden Artikel

Granit Tile Installation på Brusevægge
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
Værktøj til homesteading
Typer af lette badekar
Sådan installeres Bruce Engineered Flooring
Exterior Home Design Ideas
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Sådan installeres en betonbord
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan sætter du sidespor på et skur
Sådan forsøger du at matche Armstrong Floor Tile
Sådan identificerer du asbestpladefliser
Billige badeværelse design ideer
Hardwood Vs. Granitflise til et køkkengulv
Tøjvask Countertop Ideer
Sådan installeres Lim-Down Engineered Gulvbelægning
Indretning af badekarskab
Installation af en Curbless Shower
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?