Badeværelsesudstyr til handicappede

Badeværelsesudstyr til handicappede  Det rigtige udstyr vil gøre et badeværelse meget mere funktionelt for et handicappet medlem af husstanden. Det meste af det specialiserede udstyr er virkelig bare en alternativ udgave af en almindelig badeværelsearmatur, hvilket betyder, at alle husstandens medlemmer, handicappede eller ej, kan dele et badeværelse uden ulejlighed. Nogle udstyr, som gribestænger, kan gøre badeværelset mere sikkert for hele husstanden.

Gribestænger

Gribestænger er vigtige tilbehør i et handicapvenligt badeværelse. Personer i kørestole kan bruge gribestænger til støtte, mens de overfører mellem kørestolen og bruserstolen eller toilet, mens de med enklere bevægelses- eller balanceproblemer kan bruge dem til ekstra støtte. Ifølge Weill Cornell Medical College kræver de fleste byggekoder grabbar til at understøtte mindst 250 pund. Fastgør gribestænger til vægtapper eller krydsfiner monteret bag væggen; Grabbar forankret til fliser eller gips kan komme løs under et fald.

Brusesæde

Et badesæde bør være tilgængeligt til brug i badekar eller brusekabine, og det skal være stabilt nok til ikke at glide, mens bruger kommer ind eller ud af karret. Badstole og bænke er den mindste mulighed og derfor den mest bærbare; De er velegnede til brugere, der har god balance og kan sidde oprejst uden tilbage støtte. Badestole med rygstøtte er passende for brugere, der har brug for hjælp til at sidde. Overførelsesbænke hjælper de skrøbelige brugere med at komme ind og forlade badekaret mere sikkert. Overførelsesbænke har to ben uden for karret og to ben i karret; brugeren sidder på ydersiden af ​​bænken og glider ind i badekarret i stedet for at træde over karbadvæggen.

Brusehoveder

Amerikanerne med handicap Lovbestemmelser angiver, at et badeværelse til handicappede skal have bruser enhed, der kan bruges som fast bruserhoved og som en håndholdt enhed med en slange mindst 60 cm lang.

Håndtag til kraner

Ifølge handicappeloven skal handicappede badeværelser have kraner på synke og i brusebadet, der ikke kræver et stærkt greb til at fungere. Et vandhaner med et håndtag eller et trykhåndtag er acceptabelt, ligesom vandhaner bruger elektriske sensorer til at tænde og slukke for vandet. ADA-forskrifterne angiver også, at selvlukkende ventiler, som automatisk slukker hanen, skal være åbne i mindst 10 sekunder.

Toiletter

Toilettet på et handicappede badeværelse skal være 17 til 19 inches højt for at gøre det nemmere for en person i en kørestol at overføre frem og tilbage.

Anden Artikel

Forreste trin Valg til en Ranch Home
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
Sådan installeres Vinyl Siding Corners
Elektriske udskæringsværktøjer
Den bedste jord til komprimering
Metal svejseværktøjer
Sådan installeres en glasfiber brusebad og badekar surrounds
Installationsvejledning til Bellawood Hardwood Floors
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Hvad er Tyvek Paper?
Tile Bullnose Edging
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Sådan male en epoxy gulv
Sådan fjernes beslaglagte skruer
Sådan forbedres skorstensudkast
Køkkenlayoutværktøjer
Sådan Lay Tile Squares
Hvordan man opbygger en enkel pejs mantel
Hardwood Vs. Granitflise til et køkkengulv
Sådan installeres en Attic Pulldown Ladder