Badekarbruser Installations Tips

Badekarbruser Installations Tips  Badeværelsesindretninger, der indeholder både et behageligt badekar og et effektivt brusebad i en enhed, sparer plads og giver mulighed for et hurtigt badeværelse remodeling projekt. Hvis du har nogle erfaringer med grundlæggende VVS- og gipsskæring, vil det være nemt at installere dit eget badekar og brusebadskombination med nogle specielle overvejelser.

Test gulvstyrken

Selv et let akrylbadekar kan blive meget tungt en gang den er fyldt med vand og en bader. Eksperterne hos Clarion Bathware anbefaler, at du kontrollerer eksisterende indramning og understøtninger på badeværelset, inden du installerer et nyt badekarbrusekabine. Hvis du installerer enheden i et nyt hjem, kan en del af badeværelset være designet til at holde et brusebad og kan være det eneste område, der kan understøtte vægten i rummet. Ekstra omhu er nødvendig, hvis du planlægger at udskifte et eksisterende akryl- eller overtrukket stålbadekar med en støbejernsmodel.

Afbryd alle rør før start

Dette tip gælder ikke så meget for nye installationer som det gør ved udskiftningen af gamle eller beskadigede badekar brusekabiner. Ifølge The Family Handyman skal både varmt og koldt vandrør lukkes ved hjælp af lukkeventilerne, der kan nås via et adgangspanel på væggen bag karbadens tåge. Hvis vandet stadig drypper eller lækker ud, når du drejer tuden på, afbryd vandet til hele huset under installationen. Overløbs- og affaldsafløbene skal også fjernes midlertidigt, mens du trækker det gamle brusebad eller karbad ud.

Brug shims til at niveauet i badekaret

Mens små variationer i niveauet af vægpaneler i brusebadet vil ikke påvirke dets brug meget, badekardelen skal være korrekt nivelleret, vand kan spildes og karret kan skifte. Family Handyman hjemmeside anbefaler at bruge små shims til at hæve benene på karbad, indtil de er på niveau. Hvis karret er tungt, bør der anvendes metal eller stærke plastikstykker, fordi blødt træ ikke vil holde op til trykket af et fuldt støbejern eller stålkar. Stor huller på lysere akrylkar skal fyldes med stablet strimler o f krydsfiner.

Check for Leaks

Opdagelse af en lækage eller en glemt rørforbindelse, efter at du har geninstalleret gipset koster betydeligt med hensyn til tid, indsats og materialer. Brug af ukorrekte beslag og svigtning af rørene inden brug af dem vil føre til lækage. Test dit VVS inden du installerer ny gipsvæg eller hæng brusevægge og se efter lækager. Rørforbindelser eller tape skal også anvendes på skruenøgler for at skabe en tæt forsegling. Undlad at kontrollere afløbsrøret for lækager, før du lukker adgangspanelet igen. Dette er den mest almindelige lækage fra et badekar eller et brusebad.

Tillad til adgang

Mange boligejere vælger at installere en badkarbombombination, der omfatter massageter i karbaddelen.Disse enheder kræver pumper, varmeapparater og andet specialudstyr. Eksperterne hos Clarion Bathware minder hussejere om at planlægge for nem adgang til disse varer til reparation og udskiftning uden at rive badekaret op. Byg en ekstra ramme rundt om karret gør det nemt at skjule pumper og varmeapparater, og hvis frontpladerne er lavet af gipsvæg, kan de let fjernes for vedligeholdelse af jet-systemet.

Anden Artikel

Handicappede krav til toiletter
Typer af gulvbelægningssystemer
Typer af pneumatiske værktøjer
Sådan Refinish Cultured Marble bordplader
Kan keramisk flise blive farvet?
Sådan installeres et casement vindue
Tile Countertop Options
DIY: Loftfliser
DIY Commercial Flooring
Sådan bruges en snedkeres niveau til at måle
Sådan installeres PVC Loftfliser
Værktøjer bruges til at bygge et hus
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Formålet med House Wrap
Moderne badeværelse tegl design ideer
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Instruktioner til at lægge Armstrong Vinyl Tile
Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
Hvordan man laver kælderhyller
Sådan laver du en Adobe Hut