Wood Beam Ideer

Wood Beam Ideer  Træbjælker tilføjer et naturligt hjerteligt kig på indretningen af ​​en bygning. I deres traditionelle brug støtter de en del af strukturen. Du behøver ikke at give afkald på stemningen, der tilbydes af bjælker, hvis de ikke blev brugt i opførelsen af ​​din bygning, fordi du kan skabe et stråleudseende, hvor du vil. Bjælker har deres største appel, når de er overhead, og når deres størrelse svarer til plads.

Håndværker

Den håndværksmæssige arkitektoniske stil bruger træ ud over det, der er nødvendigt for strukturen. Håndværksstil handler om at bruge træ som en vigtig komponent af design. Stråler passer meget godt sammen med håndværksstilarkitekturen. på præcise måder spænder bjælkerne ikke bare, men dør i stedet til hinanden og skaber gitter. Selvfølgelig skal du være forsigtig med størrelsen af ​​strålen, så du ikke overstyrer rummet. Overvej bjælker på hver side af rummet med bjælker fordelt jævnt mellem dem. Rum bjælkerne seks eller otte meter fra hinanden i små rum, og i store rum pladser de fire eller seks meter fra hinanden.

Royal

Gamle katedraler fremhæver en form for arkitektur i deres lofter, der er specialfremstillet til stråle s. Konge- og dronningstænger holdt op med de massive tage, og de blev bygget med tømmer meget som en stråle. Brug bjælker på en katedral eller hvælvet loft til at efterligne det udseende. Igen er størrelse og afstand vigtig. Et hvælvet loft, der kun når op til 10 meter højest, serveres bedst med fire tommer med fire tommer bjælker, mens en med en højde, der skyder op til 20 fod, ville håndtere seks tommer med seks tommer bjælker meget komfortabelt. Plads bjælkerne i almindelige bygningstrin på fire, seks eller otte fod. Jo længere rummet er, desto kortere kan du rumme bjælkerne uden at overbelaste loftet. Bind disse sidebjælker i en enkelt bjælke, der følger undersiden af ​​tagets højderyg.

Udendørs

Verandaer, verandaer, terrasser og overdækkede vandreture er naturlige steder for strålesynet. Hvidvaske bjælker spænder fra bygningen ' s væg til ydersiden af ​​verandaen eller verandaen bringer bygningens soliditet til disse udendørs steder. Set sammen med et hvidkalket tunge-og-sporet loft binder de alt sammen. Til terrasser skal du sætte bjælker oven på lignende poster, der danner et firkant eller rektangel. Derefter står dimensionelt tømmer på deres kanter oven på dem og rum dem et par inches fra hinanden for at skabe en ramada. Brug en bjælke langs kanten af ​​en overdækket gangbro, når du bygger den. Sæt stillinger med jævne mellemrum til støtte.

Anden Artikel

Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Tips om at gå grøn på skolen
Sådan Fyld Cavity vægisolering
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Kobber Split Bolt Specifikationer
Sådan Wire en Vent Hood
Sådan installeres en Accuride skuffe Slide
Hvor skal man begynde med laminatgulv
Anvendes til en Die Grinder
Sådan installeres store vægfliser
Roof Shingle muligheder
Forskellige job i byggeri
Søjlevask Vs. forfængelighed
Sådan installeres udendørs trin
Sådan installeres en antik dør
Sådan formes cement trapper
Hvordan man designer en indgangsdør
Alternativer til køkkenbordene
Køkken Remodel Checkliste
Moderne Pejs Design Idéer