Værktøj til lægning af laminatgulve

Værktøj til lægning af laminatgulve  Lægning af laminatgulve kræver nogle grundlæggende husholdningsværktøjer og et par specialværktøjer, du kan købe hos din lokale hardwarebutik. I henhold til The Laminate Flooring Guide skal du altid følge anvisningerne fra producenten af ​​laminatgulvet, du bruger. Deres gulve kan have særlige behov, du skal passe på for en vellykket installation. Nogle kan kræve mærkespecifikke værktøjer, men de nødvendige værktøjer er de samme for alle laminatgulve.

Hammer

Hammeren bruges til at tvinge stykkerne på plads. Hammeren skal give dig den kraft, du har brug for at skubbe plankerne tæt på hinanden.

Målebånd

Før du begynder at lægge dit laminatgulv, skal du måle gulvet. Hvis længden af ​​dit gulv er sådan, at du vil ende med en skive af laminatgulve på mindre end 2 inches bred, skal du trimme ned den første plank, så den sidste plank bliver mere end 2 inches bred. Du skal måle dimensionerne på hele rummet efter at have lagt laminatgulvene, så du ved, hvor meget trim at klippe.

Pencil

Du skal bruge en blyant til at markere gulvbrædderne og trimme, så du ved hvor man skal skære Bløde blyblyanter er bedst, da de ikke vil ridse overfladen. Markér undersiderne, så de ikke vil vise, når alt er på plads.

Saw

Der kræves en bordsav til at skære brædderne i en lige linje. Du vil også have en vinkeljustering, hvis du skal skære i en 45 graders vinkel.

Jambsag

Laminatgulvpladerne skal placeres under eksisterende dørbeklædning. Du skal bruge en jambsav til at skære den lille smule tæt på gulvet for at gøre plads til gulvet.

Hammerblok

En hammerblok er placeret på kanten af ​​gulvbrædder, da du hammer blokken for at skubbe bestyrelser på plads. Tryk altid på siden med tungen. Du må ikke trykke på bordet for hårdt, da det kan ødelægge tungen og gøre din installation hårdere.

Spacers

Spacers placeres mellem væggen og gulvet. De giver det nødvendige ekspansionsrum, da brædderne udvider og kontraherer med omgivelsestemperaturen.

Trækstang

Når du kommer tættere på at færdiggøre rummet, skal du have en trækstang til at hamre de resterende stykker tæt på væggen på plads. Sidene og den resterende vægkant vil kræve brug af trækstangen.

Anden Artikel

Sådan Square Rough Timber
Curb Ramp Krav
Sådan borer du gennem glasblokke
Sådan installeres nye dørlåse
Sådan bygger du en træskuffe
Typer af gulvbelægningssystemer
Sådan måles kvadratfod til gulve
Sådan installeres Vinyl Siding Corners
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Cool Closet Ideas
DIY Underlayment
Hvad er Cedar Logs Good for?
Cedar Wood Beskrivelse
Sådan beregnes omkostningerne ved tæppe
Fakta om lav flow brusehoveder
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Instruktioner til at lægge Armstrong Vinyl Tile
Sådan dekoreres en knotty Pine Wall
Definer murstenfiner