Udvendige Caulking Products

Udvendige Caulking Products  Caulking et hus kan forhindre vand i at sive gennem revner og komme bag sidesporingen, hvor det kan forårsage trærot og fremme skimmelvækst. Sømme i sidespor og døre og vinduer samt alle revner bør være caulked. Der er flere muligheder for udvendig kalkning, hver med fordele og ulemper. Valget afhænger af den overflade, der skal opstilles, mængden af ​​arbejde, som boligen er villig til at gøre, og om overfladen bliver malet.

Akryl latex

Latex caulks er den mest anvendte caulk i boligbyggeri. Akryl latex caulks er miljøvenlige, nemme at arbejde med og kan rengøres med vand. De tørrer hurtigt og kan males en til fire timer efter påføring. Latex klæber også på mange overflader. Men latex har tendens til at knække, når den tørrer.

Silikone

Silikone caulks er stærke, holdbare, holdbare og fleksible. Silikone klæber godt til metal, glas og keramik, men indeholder ikke maling. 'Malerbare silikoner' indeholder mere malerbare materialer, men kræver mere maling end latex caulk og er dyrere. De har også en længere ventetid mellem applikation og maleri. Silikone er tykkere end andre caulks, hvilket gør det sværere at anvende med en caulk pistol. Det tiltrækker snavs, men kan ikke rengøres med sæbe og vand.

Polyurethan

Polyurethan kugler er holdbare og klæber godt til porøse overflader. De bruges almindeligvis med murværk. De er vanskelige at anvende med en caulk pistol og svært at rengøre. Polyurethan caulks holde maling, men tage tre til 10 dage at tørre før maling. Derudover har mange producenter været nødt til at ændre deres formler for at imødekomme strengere krav til miljøbeskyttelse.

Anden Artikel

DIY Door Trim
Gør-det-selv kabinet Refacing ved hjælp af støbning
Trim Installation Tips
Små Badeværelse Gulv Ideer
Moderne badeværelse tegl design ideer
Sådan isoleres dobbelt mursten
Sådan installeres laminatgulv over linoleum
Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
Ideer til tagbøjning på en veranda
Hvordan genanvendes polystyren?
Sådan slår du et lys, der har en lysføler
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Materialeliste til opbygning af et skur
Mursten vs Siding Cost
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
Sådan fliser under toilet
Kan keramisk flise blive farvet?
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Egenskaber af Cedar u0026 Pine Wood