Typer af Wall Studs

Typer af Wall Studs  Til byggeprojekter er store og små vægtapper en af ​​de mest grundlæggende elementer i strukturen. Forståelse af de forskellige typer wall studs og deres specifikke funktion i en indrammet mur hjælper med at forklare, hvordan disse nøglemedlemmer arbejder sammen for at understøtte det indre 'skelet' i et hus. Wall studs kan enten være metal eller træ, men de typer, der anvendes til indramning og deres anvendelser, er de samme.

Standard Wall Studs

Disse studs er den mest grundlæggende type og installeres typisk lodret i vægmonteringen. De er adskilt enten 16 eller 24 tommer fra hinanden, der strækker sig fra den vandrette bundplade til toppladen. Standard forskårne wall studs er 92 u0026 # xBC; tommer i længden til den mest almindelige boligmurramme, hvor den samlede væghøjde typisk er 8 fod.

Trimmerpinde

Trimmerpinde er placeret på hver side af en dør eller et vinduesåbning, 'trimning' åbningen til størrelse , og understøt den strukturelle header stråle, der spænder over åbningen, som bærer væggen og tagbelastningen over den. Derudover vil ethvert træelement, der indsættes i en åbning, med eller uden en header til at understøtte, blive omtalt som en trimmer.

Hjørnepinde

Typisk er hjørnepinde faktisk tre standard fuldlængdepinde samlet for at danne hjørneforbindelsen mellem to vinkelrette vægge. To af studsene er parallelle med hinanden, med en tredjedel anbragt i en 90 graders engel mellem dem og holdes flush med overfladen, som vil være vægets yderside.

Cripple eller Jack Studs

Dette typen refererer til en lodret vægstang, der ikke strækker sig i fuld længde mellem sillpladen og toppladen, såsom dem, der understøtter vandrette vindueskarmplader eller fylder mellemrummet mellem toppen af ​​en header og toppladen. Cripple studs er også defineret som studs i en væg sektion, der er mindre end standard væghøjde på 8 fod, der omtales som 'pony' vægge, såsom dem, der understøtter badekar eller vandvarmer platforme.

Anden Artikel

Hvordan man bygger en mur med 2-for-4-studs
Sådan skæres med en sammensat mitsave
Sådan samles dine egne skabe
Sådan installeres nye hårdttræ gulve
Niveau Måleværktøjer
Gipsplanketyper
Hvordan holder en Iglo dig varm?
Sådan justeres Starrett Micrometers
Sådan bruges flise udenfor
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Den bedste måde at skære loftfliser på
Fælles tætningsmiddeltyper
Mobile Home Deck Ideas
Sådan tæller man huller
Billigste måde at bygge et hus på
Badeværelse Remodel Checkliste
Sådan fjerner du en gammel Tub Surround
DIY Flise Mosaic
Holdeisoleringsprodukter
Sådan fjerner du Lugt Lugt