Typer af House Wrap

Typer af House Wrap  House wrap er et produkt lavet af papirark eller filt, der er asfaltbelagt for at beskytte et hus mod vejret. Det er også kendt som tjærepapir. Det tjener som en barriere for at beskytte huset mod vanddamp, hvilket forårsager skimmelsvamp og råtning. Huspakning er fastgjort til huset, inden det endelige ydre materiale - f.eks. Mursten eller sidespor - er installeret.

Byggepapir

Byggepapir er en type beskyttende lag lavet af filt eller papirark. Den indeholder et lag asfalt for at øge dets beskyttende kvaliteter mod vand. Hvis byggepapir er ordentligt forseglet, modstår det også luft, der trænger ind i hjemmet. Korrekt installeret byggepapir hjælper med at reducere omkostningerne ved opvarmning og klimaanlæg. Byggepapir beskytter ikke mod fugt såvel som plastbaserede husindpakninger. Men byggepapir koster noget mindre.

Huspakning

Huspakning er lavet forskelligt fra byggepapir. House wrap er lavet af spundet plast og er også fugtfast. Husindpakninger kommer enten i uigennemsigtige eller gennemskinnelige sorter. Uigennemsigtige husindpakninger er de mest populære for huse. Den kommer i hvidt, og typisk vises mærket i store bogstaver på papirrullerne. Gennemsigtige husindpakninger er nu tilgængelige. Wrap er gennemsigtig, hvilket gør installationen nemmere. Entreprenører kan se vægge og pinde gennem denne gennemskinnelige wrap, og beskyttelsen er den samme.

Variationer

Husindpakninger kommer også i enten fugtgennemtrængelige eller fugtfrihed. Med en fugtgennemtrængelig wrap undslipper fugtigheden i et hjem lettere. Hushjælp, som madlavning og brusebad, forårsager fugt i hjemmet hver dag. Denne fugt har tendens til at holde sig inde i væggene. Fugtgennemtrængelige husindpakninger er designet til at tage denne fugt ud af væggene, så de tørrer hurtigere. Nogle husindpakninger tilbyder også UV-beskyttelse. Dette er til tider, når husindpakning er udsat for solen. Hvis et husets udvendige ikke er færdigt med det samme, beskytter et hus med UV-beskyttelse, at træet bliver beskadiget. Denne beskyttelse varer typisk i cirka seks måneder.

Anden Artikel

Badeværelse remodel designe ideer
Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
Sådan skæres plexiglasark til størrelse
Cultured Marble vs Onyx
Sådan limes tæppe til træ
Sådan bruges en dørpap
DIY Betonbeklædning
Brick Patio Udendørs Køkken Idéer
Indvendige dørskift
Sådan trækker du op en gammel hårdttræsgulv
Loftudvidelsesideer
Sådan beregnes trappevinkler
DIY Patio skridt
Kranhåndtagstyper
Sådan bruges en statisk momentmåler
Hvordan man laver en perc-test
Sammenligning af bærbare klimaanlæg
Hvad er fordelene ved kork gulvbelægning?
Sådan Remodel et luksuriøst køkken
Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks