Siding Installation Tips

Siding Installation Tips  I stigende grad bliver cementfiberpladebelægningen det valg, der vælges til boligbyggeri. Det har skønhed i træsamling, men det er lettere at installere, og det er mere miljøvenligt end dets vinyl- og aluminiumkomponenter. Følgende tip er leveret af de tre største producenter af cementfiberbelægning: JamesHardie, Cemplank og CertainTeed.

Opbevaring

Opbevaring er et meget vigtigt aspekt ved korrekt installation. Det er bedst, hvis plankerne opbevares i deres originale emballage under tag, som i en garage og fra jorden på en palle. Hvis de skal opbevares udendørs, er vejrbestandig belægning afgørende. Hvis pladerne bliver mættede, skal de tørre helt inden installationen for at undgå at krympe ved stødsamlinger (når installeret er krympning ikke en bekymring).

Transport

Cementfiberplader må ikke bære fladt, men på deres kant , og fortrinsvis af to personer. Hvis en person skal bære et langt bord, skal han sprede sine arme for at yde så meget støtte som muligt. Når du fjerner et bord fra en stak, skal du løfte fra midten for at undgå at ridse bordet nedenunder.

Støvkontrol

Selv om silica (hovedkomponenten af ​​cementfiberplade) er naturligt forekommende, kan det være skadeligt, hvis det indåndes i store mængder. For at holde støv ned, skal du kun bruge motorsave til at skære bræt udendørs, ved hjælp af saks til indendørs skæring. Lidt fugt støv på gulvet før feje for at undgå at skabe luftbårne partikler eller endnu bedre, brug et vakuum med et HEPA filter.

Spikning

En pneumatisk neglpistol anbefales til montering med ikke-ætsende negle på et usædvanligt glat underlag (selv en fremspringende søm kan påvirke sidesporinstallationen). Præcisionsspikring er vigtigt - sømmen skal ligge på bordets overflade, ikke i vinkel eller overdrevne. Negle skal trænge ind i 1,25 tommer, og skruer skal trænge ind i tre fjerdedele af en tomme. Ved brug af stifter til fastgøring til metalpinde, kør dem ind med en pinpistol. Undgå at hamre i underdrevne stifter, da dette vil svække pinens greb - bedre at fjerne og udskifte mindre end perfekte pins.

Klippekanter

Klippekanter skal være forsynet, primet eller malet før installation. Planlæg eventuel planlægning af ikke-fabriksskårede kanter at afslutte i trimstykkerne for ekstra beskyttelse fra elementerne.

Afklaring

Følg nøjagtigt producentens instruktioner vedrørende forskellige afklaringer. For eksempel skal sidesporet være mindst 6 centimeter fra jorden, og det skal aldrig skubbes mod murværk (i stedet skal det isoleres fra mursten eller mursten med blinkende).

Anden Artikel

Loft Renovation Idéer
Kwikset Dørlås Instruktioner
Hvor skal man begynde med laminatgulv
Sådan installeres badeværelse fliser på væggen med lim
Hvad er Carrera Marble?
Sådan fjerner badekar
DIY Window Molding
DIY køkkengulve
Sådan fjernes beslaglagte skruer
Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne
Typer af husrammer
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan installeres Metal Studs
Wood Backsplash Ideer
Typer af stof, der anvendes til blæst isolering
Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
Hvordan man designer indvendige døre
Sådan glasfiber en boks
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Sådan tæller man huller