Sådan tilføjes blæst isolering

Sådan tilføjes blæst isolering 

1.

Mål dybden af ​​den nuværende isolering ved hjælp af et målebånd. Du skal også kende den firkantede optagelse, så du kan få den rigtige mængde isolering. Hvis du trækker den nuværende dybde af isoleringen fra 49, vil du fortælle, hvor meget isolering der skal tilføjes (fra tykkelse), og produktet vil se hvordan

2.

Placer målepinner på flere steder gennem rummet, tap eller hæft dem til gulvbjælker.

3.

Åbn og dump en pose isolering i blæsemaskinens tragt. Det er bedst at have en partner til at arbejde med, hvem der kan fortsætte med at mate materiale ind i maskinen, når du blæser materiale ind i rummet.

4.

Tænd maskinen og begynd at blæse isolering i rummet ved hjælp af en frem og tilbage fejende bevægelse med slangen. Blæse ind i de yderste områder af rummet og arbejde tilbage mod udgangen for at undgå at træde på materialet.

Tips og advarsler

 • Brug altid fulde poser med isolering. Blæst isolering vil typisk aflevere en smule (cellulose mere end glasfiber), så det er en god ide at bruge mere, end du tror, ​​du måske har brug for.
 • Brug beskyttelses tøj, som f.eks. En hoppedragt og åndedrætsværn eller maske. Isoleringsfibre kan irritere lungerne og huden.
 • Vær forsigtig, når du lægger i beholderen. Maskinen klæber isoleringen for at bryde den fra hinanden og bør behandles med samme respekt, at du kan give en træspåner.
 • Mange boliger mangler den anbefalede mængde isolering på loftsrummet. Dette skyldes, at industristandarder er blevet rejst. Typisk bør et hjem have loftsisolering, der når en værdi på R 49 eller ca. 18 tommer isolering. Tilføjelse af blæst isolering er en rimelig simpel måde at øge dit hjems energieffektivitet. Da de fleste boliger forbedrer lejeblaasmaskiner og sælger det nødvendige materiale, kan de fleste boligejere selv gennemføre projektet.

  Anden Artikel

  Installationsvejledning til dykkerbord
  Anvendelsen af ​​trykbehandlet træ
  Sådan vurderer stilladser
  ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
  Hvordan man laver fladskabsdøre
  Sådan skæres kurver i flise
  Køkken Remodel Checkliste
  Moderne Backsplash Ideer
  Hvad er Tyvek Paper?
  Tøjvask Countertop Ideer
  Metal Cutter Tools
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
  Sådan udskiftes en bruserenhed
  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
  Hvordan arbejder solpaneler om natten?
  Sådan bruger du billedrammer til at skabe en velfungerende effekt
  DIY: Loftfliser
  Sådan vurderer du sømløse tagrendere
  Sådan installeres en marmor tæller i køkkenet