Sådan opdateres ydersiden af ​​et midten af ​​århundredes hus

Sådan opdateres ydersiden af ​​et midten af ​​århundredes hus 

1.

Tilføj en fritstående udvendig skærm lavet af træ eller aluminium til et typisk ranchhus for at tilføje et dekorativt element såvel som privatliv. Sæt det langt nok væk fra dine vinduer for ikke at forstyrre lyset. Muligvis tilføj et lille udendørsområde mellem skærmen og huset til et privat udendørs område.

2.

Udveks de små vinduer til større. Dette vil få en øjeblikkelig virkning af at åbne hjemmet for lys og synspunkter. Bevar den historiske betydning af hjemmet ved hjælp af trævinduer.

3.

Udskift hoveddøren med en træ, enten et højkvalitets træ, der kan lakeret eller en vil blive malet. Overvej at tilføje sidevinduer til mere lys.

Brug horisontal sidespor til at tilføje tekstur til hjemmet. Udvendigt påfør et friskt lag af ydre maling i en neutral farvepalet.

5.

Tilføj ovenlys på øverste etager. Sørg for, at ovenlysene er på bagsiden af ​​taglinjen.

Boliger i Amerika eksploderede efter anden verdenskrig. Folk var endelig i stand til at få råd til hjem og tilbagevendende veteraner ønskede fredelige og rolige kvarterer, hvor de kunne rejse deres familier. Forstæder begyndte at blive bygget og Cape Cods, kolonier, ranch homes og split-niveauer sprang op natten over. Mens disse boliger var en stor forbedring i forhold til lejligheder, havde de små vinduer, trange køkkener og ulige planer, der skabte et ubrugbart rum. Når du købte et af disse boliger, købte du det, fordi du kunne godt lide hjemets udseende og værdsatte dens historiske betydning. Opdatering af ydersiden for at infuse hjemmet med din stil er en god ide, så længe du tillader huset at bevare sin design kontinuitet, og at det passer ind i kvarteret, når du er færdig.

Anden Artikel

Sådan måles for nye køkkenskabe
Sådan laver du en garagehylde
Hvad er Tyvek Paper?
Sådan installeres en glasfiber vægliner
Køkken Idéer til et hus
Jensen Pejs Gel Brugsanvisning
Sådan køber du en vindturbine til brug i hjemmet
DIY Lodret Panelsave
Typer af lagskruer
Sådan genskabes Formica bordplader
Installationsanvisninger til loftslys
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Tilskud til låvebeskyttelse
Sådan installeres Sheetrock korrekt
Sådan vurderer du stenfinermængder
Forskellige flanger
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Maling Farve Idéer til Køkkenskabe
Hvordan man opbygger et komposterings toilet
Sådan textureres en væg med fælles forbindelse