Sådan monteres Solid Oak Flooring

Sådan monteres Solid Oak Flooring 

1.

Tag trægulv fra en boligforbedringsbutik og tag den i dit hjem. Lad det indstille i mindst to dage, så det kan akklimatisere det samme miljø som det rum, hvor det vil blive installeret.

2.

Mål en u0026 # xBD; fra siden af ​​hver væg i rummet med målebåndet. Lav et mærke på gulvet i hvert hjørne af rummet med blyanten.

3.

Placer den ene ende af en kridtlinie på et mærke og stræk det til det andet mærke på den anden ende af rummet. Træk op på kridtlinjen og slip derefter for at sætte en linje på gulvet. Gentag dette trin for hver væg på værelset. Dette vil indikere kløften for at forlade træets udvidelse.

4.

Sæt det første stykke på plads langs væggen og fastgør det med neglepistolen. Placér neglen i egens gulv.

5.

Mål afstanden fra enden af ​​gulvbelægningen til kalklinjen med målebåndet. Overfør målingen til et trægulv og skær det til den ønskede længde med den cirkulære sav.

6.

Skub skærstykket på plads. Indsæt en trækstang over enden af ​​gulvstykket og træk det mod det første stykke. Sikre gulvbelægningen med neglpistolen.

7.

Sæt den anden halvdel af snittet på plads til anden række. Sæt en blok af træ foran gulvstykket og tryk på den med hammeren. Dette vil justere gulvstykkerne sammen.

8.

Fastgør det med neglpistolen, og monter derefter gulv på samme måde som den første række for at fuldføre anden række. < /p>

9.

Fortsæt med at gentage installationstrinnene for at afslutte gulve i rummet. Brug den pneumatiske hæftemaskine til at sikre de resterende gulvbelægninger, når du har gennemført mindst tre rækker.

Tips og advarsler

 • Hvis vejret er varmt kan opbevare trægulvet i en garage, hvis der ikke er plads i huset.
 • En pneumatisk hæftemaskine kan lejes hos din lokale Home Depot butik.
 • Massivt egetræsgulv er et hårdttræsgulv, som du kan installere i ethvert rum i dit hus, som f.eks. En stue eller et køkken. Denne type gulv kan installeres på en ny underetage eller installeres efter at en gammel gulv er fjernet. Inden du installerer det solgte egetræsgulve skal du måle rummets dimensioner for at afgøre, hvor meget gulvbelægning der kræves for at afslutte projektet.

  Anden Artikel

  Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
  Sådan laver du Holland Pavers
  Gør det selv Finishing en kælder
  DIY Betonreparationer
  Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
  Hvordan man designer udendørs skridt
  Beton ADA Ramp Specs
  Sådan bruges Hardieplank Lap Siding
  Søjlevask Vs. forfængelighed
  Sådan Remodel en pejs mantel
  Composite Decking Typer
  Sådan striber du maling ud af skabsdøre
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Sådan låser du op en dørknap
  Sådan bruges en skrue pistol
  DIY Patio skridt
  Gummi Gulve Fordele og ulemper
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Loftudvidelsesideer
  Sådan tegner du en udendørs gårdhave