Sådan laver du Stick-On Tile Flooring

Sådan laver du Stick-On Tile Flooring 

1.

Rengør gulvet grundigt med husholdningsrenser. Lad det tørre i 48 timer.

Marker en linje gennem midten af ​​gulvet med en chalkbox, dividere overfladen i to ved at strække strengen fra væggen væggen og snapper det.

3.

Stret strengen i vinkelret retning for at opdele rummet i fire kvartaler. Før du snap linjen, skal du justere den mod et kvadrat i midten, så det er 90 grader væk fra den første linje.

4.

Træk papiret bag på første flise. Sæt den på gulvet ved skæringspunktet mellem de to linjer, i et af de fire hjørner, der er skabt af dem, så flisen grænses op på to sider af linjerne. Tryk på firmaet på tværs af hele flisen.

p> 5.

Fjern papirstøtten fra en anden flise. Sæt en kant af flisen sammen med kanten af ​​den første flise, stram dem godt. Sænk flisen til gulvet og tryk den. >

6.

Fortsæt med at skrælle og trykke på fliserne, bygg ud fra midten af ​​rummet mod kanterne ved hjælp af de snakkede linjer for at holde dem lige lige. Læg så mange fyldte fliser som passer i rummet.

Mål fra kanten af ​​en flise tæt på væggen til væggen. Træk fra denne måling og marker den på en flise. Skær fliserne ved denne størrelse ved at scorere din kniv ved siden af ​​dit firkant og derefter bøje flise på linjen, indtil den snaps. Sæt fliserne med den skårne side mod væggen. Gentag for alle kantfliserne. Gulvbeklædning dækker u0026 frac14; tomme mellemrum ved væggene.

Stick-on fliser er vinyl fliser, der fastgøres til gulvet med forudindstillet lim på bagsiden af ​​flisen selv, som er dækket med voks papir indtil lige før installationen. Det er ikke så permanent som fliser, som du installerer ved at sprede ned klæbemiddel, men det er langt lettere at installere, og det er en god løsning til brugslokaler eller midlertidige gulvbelægninger. Ligesom de fleste gulvmaterialer udvider vinyl og kontrakter med miljømæssige ændringer, så lad det sidde i lokalet i en uge før installationen, så det kan tilpasse sig indstillingen.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger en håndskinne til trapper
Idéer til hjemmeværende
Hvordan man opbygger et nyt skab
Sådan finder du ledige boliger til salg i San Diego
Behandlede Træ og Skin Hives
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Bærbare hydrauliske værktøjer
Home Design Alternativer til en Garage
DIY Door Trim
Funktioner af en låseskive
Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Drop Ceiling Components
Jacuzzi installering af specifikationer
Sådan installeres badebade surrounds
Fordelene ved at opbygge dit eget hjem
Sådan måles radius for bøjning af plademetal
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Carbonized Bamboo Gulv Vs. Engineered Bamboo