Sådan installeres kuglelejer skuffer

Sådan installeres kuglelejer skuffer 

1.

Bestem længden af ​​skuffens dias, du har brug for ved at måle længden af ​​skuffeskuffen. Lysbilledet skal have samme længde som skuffeskuffen. Køb det passende kuglelejeskuffeskuffe fra din boligforbedringsbutik.

2.

Løsn skuffens sektion af skabet fra kabinetsafsnittet ved at trykke på løftehåndtaget på skuffens glideskinne .

3.

Marker kabinets inderside, hvor diaset sættes fast. Det er bedst at montere diaset nær bunden af ​​skuffeskuffen. Marker en lige linje på bagsiden af ​​kabinettet ved hjælp af et niveau. Gentag på den modsatte side af kabinettet.

4.

Placer kabinetdelen af ​​skuffens dias på plads. Mens du holder glideren på plads, skruer du 5/8-tommers skruerne gennem skuffens glide ind i kabinettet med en strømboremaskine. Gentag denne proces på den modsatte side af kabinettet.

5.

Fastgør hver skuffesektion af kuglelejerens glideskab til skuffeskuffen. Monter glideren på siden af ​​skuffeskuffen. Læg skyderen op med forsiden og bunden af ​​skuffeskuffen. Skru skuffesektionen i skuffeskuffen med 5/8-tommers skruer.

6.

Skub skuffen i kabinettet. Sørg for, at kabinettens sektion og skuffens sektion på glidestykket indgår korrekt. Træk ikke skuffen i kabinettet, da dette vil beskadige diaset.

Skuffeskuffen er den mekanisme, der gør det muligt at trække skuffeskuffen ud af kabinettet. Forskellige typer skuffeskuffer er tilgængelige. Installation af et sæt kuglelejer er en værdifuld investering. Kuglelejer er udstyret med lejer i glidemekanismen for at give en jævn bevægelse. Kuglelejer kommer i forskellige vægtværdier afhængigt af dine behov. De er også produceret i forskellige længder for at rumme enhver skuffe.

Anden Artikel

Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Badeværelse kabinet ideer
Sådan skæres hævede paneldøre
Indbyggede pejs ideer
Hvordan man opbygger en håndskinne til trapper
Installationsanvisninger til loftslys
Forskellige materialer til isolering
DIY: Casement Windows
Barn Building Ideas
Tips om fliserne
Idéer til billige badeværelser og lofter
Hjemmelavet Post Hole Digger
Vejledning til brug af en vådsag
DIY cykel opbevaring rack
Sådan låser du op en dørknap
Dele af en Trappe Railing
Miter Saw Anvend
Sådan måles for en trappe lift
Sådan påføres epoxycoatings