Sådan installeres klæbende fliser

Sådan installeres klæbende fliser 

1.

Forbered underflooringen for at sikre, at den er glat. Brug en hammer for at sikre, at alle negle er under overfladen af ​​undergulvet. Hvis undergulvet har skruer, skal du bruge en skruetrækker til at sikre dem under træet. Sørg for, at gulvene er rene, så fliserne holder sig fast.

2.

Mål halvvejsepunktet på hver væg på rummet ved hjælp af et målebånd. en kalklinie for at markere midten af ​​rummet. Sørg for, at stedet, hvor linjen krydser, giver en perfekt 90-graders vinkel. Hvis det ikke gør det, skal du genkaste kalklinjen.

3. < / p>

Tør fliserne, starter i midten og arrangerer fliser langs hver af de fire linjer. Når du kommer til de modsatte vægge, skal mængden af ​​plads tilbage være den samme. Hvis det ikke er tilfældet, skal du justere kalklinjen.

4.

Forbered fliserne, hvis du blander farver for at danne skakbrætmønstre eller andre mønstre. Nogle klæbemiddelfliser har en retningsbestemt pil på ryggen. Orienter dem på den rigtige måde, når du installerer dem.

5.

Installer fliser, der begynder ved en af ​​de centrale hjørner. Indstil en 3-by -3 flise sektion på plads. Når flise er på plads, er det godt for det, så sæt det rigtigt første gang. Brug en rullestift eller gulvvalser til at klæbe fliserne til undergulvene. Fortsæt med at arbejde ud fra midten af ​​rummet, indtil du når den sidste række af fliser omkring rummets omkreds.

6.

Placer en flise med baggrunden stadig på den toppen af ​​den sidste udenfor flise. Sæt en anden flise oven på den mod væggen. Brug en lige kant til at markere forskellen. Dette er hvor meget du skal skære til den sidste række af fliser.

7.

Sæt fliserne, du skærer på et stykke skrottømmer. Juster mærket med en lige kant. Brug en kniv til at skære fliserne. Tryk den på plads. Gentag denne proces for alle kanten. Hvis væggene er plumb, skal du kun måle en gang. Hvis de ikke er det, skal du muligvis måle hver enkelt flise. Afslut værelset med bundplader, installer dem med en hammer og negle.

Tips og advarsler

 • Indsæt klæbemiddelfliserne i et hjørne af rummet i et par dage, før du begynder projektet, så de kan akklimatisere rummets temperatur.
 • Hvis du er på udkig efter et godt afkast af din investering, leverer elastisk vinylgulv stadig godt udseende, lang slid og lave omkostninger. Det er også nemmere at indstille på mindre end perfekt undergulvning end fliser af sten. Mens du kan købe den type elastisk gulvbelægning, der kræver, at du lægger til limet, er klæbestofferne meget hurtigere og nemmere at installere. Derudover behøver du ikke bekymre dig om klæbemiddel, der siver op gennem revnerne. Klæbemiddelfliser kommer i mange farver og mønstre.

  Anden Artikel

  Sådan bruges en dørpap
  Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
  Sådan måles en borebit
  Sådan justeres hylden i et Portland Oak kabinet med en doven Susan
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Sådan fjerner du maling fra træ uden kemikalier
  DIY Opvarmet flise
  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
  Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
  Sammenlign køkken kabinet mærker
  Beton u0026 Husreparation
  Sådan repareres køkkenlaminat
  Sådan installeres indbygget lys nedenunder
  Sådan Wire en Vent Hood
  Sådan skæres med en sammensat mitsave
  Funktionelle Køkken Remodeling Idéer
  Sådan udskiftes et toiletrør
  Sådan installeres lommedøre til nybyggeri
  Home Design Alternativer til en Garage
  Sådan installeres Låsning af trægulve