Sådan installeres et skjult hængsel på en skabsdør

Sådan installeres et skjult hængsel på en skabsdør 

1.

Mål den lodrette højde af åbningen, hvor døren skal installeres, og marker midtpunktet på hængselsiden lodret over åbningen. Til reference i denne procedure er de horisontale træstykker af kabinets ansigtsramme 'skinner' og de vertikale stykker er 'stiler'.

2.

Marker den lodrette midterlinie af hængselsiden af ​​døren på ydersiden med en lys blyantledning. Denne linje bruges til at justere døren med det midterste mærke, der er fastlagt i trin 1, for at udforme hængselpositionerne.

3.

Mål hængselpositionerne på indersiden af ​​kabinettet ansigtsrammens sidestil ved at måle to inches op fra bunden og ned to inches fra toppen. Markér begge disse steder og brug en håndfirkant til at bære mærkerne vandret over indersiden af ​​stilet.

< p> 4.

Placer kabinetdøren for at blive installeret vinkelret på kabinets åbning, og juster midtlinjen på døren, markeret i trin 2, lodret på midten af ​​stilen, der er markeret i trin 1.

5.

Træk de øverste og nederste hængselplaceringslinjer markeret i trin 3 på døren. Brug en håndfirkant til at udvide disse linjer cirka tre tommer på bagsiden ).

Juster midtlinjen på hængslingsskabelonen, der er forsynet med hængslerne, med hængselcentralelinierne markeret i trin 5. Brug en markering til at markere center punkt på hængslet hullet, der er angivet på skabelonen, på begge hængselpositioner.

7.

Læg dørsiden nedad på boretabellen og fastgør det med klemmer. Brug den Forstner-bit, der anbefales i fabrikantens specifikationer for hængselmagasinet, monteret i borepressen, for at bore hængselhulhullerne i bagsiden af ​​skabsdøren på de centre, der er markeret i trin 5. Sørg for at indstille boret Tryk på den korrekte dybde, som anbefales af fabrikantens specifikationer, der er forsynet med hængslerne for at undgå skader på ydersiden. Brug et stykke sandpapir til at rense eventuelle splinter eller chips fra hulhullerne.

8.

Sæt hængselanordningen i hullerne i boringen i trin 7. Brug en håndfirkant imod dørens øverste og nederste kant for at sikre hængselsskruehullerne er rettet parallelt med dørens lodrette kant, og derefter fastgør hængslerne til døren med de to skruer, der er til rådighed.

9.

Udvid begge hængsles hængsler og sæt døren vinkelret på åbningen, idet midterlinjen på dørkanten markeres i trin 2 med midterlinjen på kabinens lodrette stile markeret i trin 1.

10.

Marker centerlinierne for begge hængselarms monteringshuller på indersiden af ​​kabinets stilstand. Brug en håndfirkant til at bære disse mærker vandret over indersiden af ​​stilet.

11.

Brug en awl til at markere det horisontale centerpunkt for hængselmonteringshullelinierne markeret i Trin 10. Monter de øverste og nederste hængselmonteringsplader på indersiden af ​​stilen, centrering af monteringsskruerne i hullerne markeret med el. Brug en elektrisk boremaskine med en 3/32-tommers borekrone til at bore et lavt pilothul til hver skrue, og stram derefter skruerne, indtil monteringspladerne passer sikkert imod træet.

12.

Hold kabinets dør vinkelret på åbningen, skub hængselarmene over monteringspladerne og skub den til, hvor enderne er flush med indersiden af ​​monteringspladerne. Fastgøres med de medfølgende hængselarmskruer. Stram til lunken.

13.

Luk døren, og kontroller dørjusteringen med et niveau på toppen og sidekanterne for at kontrollere, at døren er lodret og plan. For at justere dørhøjden løsnes monteringspladens justeringsskruer, juster døren til den ønskede højde, og skru derefter skruerne igen. For at justere dørens side-til-side justering skal du løsne justeringsskruerne på hængselarmene, justere døren og derefter skrue på skruerne igen.

Tips og advarsler

 • Brug en elektrisk boremaskine og 3/32-tommers bit til at bore et pilothul for alle hængselsskruerne for at lette installationen og undgå spaltning af kabinets ansigtsramme.
 • Pas på at lave Alle blyantmærker på kabinets ansigtsramme og døren er kun mørke nok til at se for at gøre det let at slette ved afslutningen af ​​denne procedure.
 • Bor et testmagasinhul i et skrot stykke træ for at kontrollere dørdybden og diameter, samt hængselpasningen i slidsen, før boring af døråbningerne for at sikre korrekt størrelse og passform.
 • En af de mest funktionelle og attraktive innovationer i kabinets hardware er fremkomsten af ​​skjulte dørhængsler. Den dominerende fordel er, bortset fra at være skjult for visning, at disse hængsler er meget stærkere end konventionelle skruehængsler til ansigtskabinetter og giver bedre støtte til enhver størrelsesdør. Disse hængsler installeres let, og de tillader, at skabsdøren fjernes. eller justeres med kun en skruetrækker.

  Anden Artikel

  Brysthængetyper
  Hjemmelavet Geodesic Dome
  Sådan installeres et casement vindue
  Sådan Skær Granit Gulvflise
  Sådan passer trægulve
  Paving Stone Tools
  Gamle Typer Asbest Siding
  Sådan Fix 18V Ryobi Batterier
  Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
  Baggrundsfejl ideer
  Sådan Skær Birch Plywood
  Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
  Sådan fjerner du en boremaskine Tryk på Chuck
  Sådan afmonteres pejs døre
  Sådan installeres en soapdish i flise
  Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
  DIY Tæppe Tile
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan indsættes pejs døre
  Award-Winning Porch Ideas