Sådan installeres din egen hårdttræsgulv

Sådan installeres din egen hårdttræsgulv 

1.

Bestem, hvilken hårdttype, farve og bredde der passer bedst til værelset.

2.

Brug målebåndet til at måle længden og bredden af ​​rummet og formere disse to tal sammen for at få pladsen i rummet. Bestil mindst 10 procent flere brædder, end du har brug for, i tilfælde af uregelmæssigheder eller fejl under skæring.

3.

Sørg for, at underetagen er mindst 3/4 'krydsfiner. Hvis der er huller i gulvet, skal du skrue en gipsskrue ind i bjælken (bjælken der understøtter gulve) og undergulvet, hvor det forekommer. Fjern al skostøbning (trimme, der gemmer gulvkanter og bunden af ​​væggen) fra rummet og sørg for, at den er grundigt ren.

4.

Afløb dampspærrepapiret og læg det ud i strimlerne, og sørg for at du tillader mindst en 4-tommers overlapning mellem arkene. stiftpistolen for at sikre dampspærrepapiret til underetagen. Marker med en blyant, hvor bjælkerne er placeret langs bunden af ​​væggen.

5.

Snap a kridtlinie 3/8 tommer fra den længste uhindrede væg. Denne plads vil muliggøre enhver sammentrækning eller udvidelse i træpanelene på grund af ændringer i temperatur og fugtighed.

6.

Vælg en lige, lang bord og juster sin kant til kridtlinjen. Bor s Everal pilot huller gennem hårdttræ, undergulv og bjælke, og brug neglen til at indstille ansigt-søm. En nailset er et lille apparat, der kan placeres på en negles hoved og hamres, for ikke at skade skovlens planker. Brug af nailset er vigtigt, fordi det pneumatiske gulvkit ikke kan nå rummet, da det ligger ved siden af ​​væggen. Et pneumatisk gulvsæt kan lejes fra en lokal hardwarebutik og bruger trykluft til at køre hæfteklammer i hårdt træ med minimal indsats. Træpaneler vil sandsynligvis være i en tunge- og rillekonfiguration, hvilket gør gulvet mere holdbart. Dette skal tages i betragtning under installationen. Sørg også for at lægge pladerne i tilfældige længder og vinkelret på bjælkens retning i underetagen. Du må muligvis håndspyge flere rækker, før det pneumatiske kit har tilstrækkelig clearance.

7.

Placer læberen på kanonen over den ene kant af et bord og brug en hegn til Strik enden fast, når der er clearance for det pneumatiske gulvsæt. Dette vil køre stiften i hårdttræspanelet, helst ved tungen.

8.

Spar affald ved at bruge et stykke, der er mindst 10 'længere, end du har brug for, når du Gå til slutningen af ​​en række. Skær overskuddet og brug det som det første stykke i næste række.

9.

Brug skrot af hårdttræ og en pry bar for at sikre planker, mens du spiker dem. Dette er vigtigt, når du kommer til næste væg, hvor der ikke længere er plads til det pneumatiske kit. Hvis du finder ud af, at der ikke er plads nok til den sidste række af planker, skær dem i længderetningen og sørg for forlader et 3/4-tommer rum for at tillade ekspansion og sammentrækning på grund af temperatur og fugtighed.

10.

Udskiftning af skostøbe langs bundkortet. 'nailed med træ kittet. Sørg for at kittet er en farve, der passer til finishen på det hårdttræ, du har valgt. Efter at have fylt hvert hul skal du tørre overskydende med en fugtig klud.

Tips og advarsler

 • Det kan medvirke til at lægge flere plader ud før installationen for at visualisere hårdttræets farver, længder og korn.
 • Sørg for, at plankernes længder holdes tilfældigt, men er mindst 6 inches lang.
 • Det er ikke vigtigt at skære enderne, der vil medføre en tærskel med meget præcision. Brug en roterende sav efter installationen til at rydde op ender, der ikke er opstillet. < / li>
 • Ved skærebræt skal du sørge for at klippe på vægenden for ikke at afbryde tavle- og rillekonfigurationen af ​​brædderne.
 • Brug beskyttelsesbriller under enhver skæring, sømning eller pneumatisk hæftning.
 • Læs alle sikkerhedsanvisninger og vær forsigtig, når du bruger et pneumatisk gulvsæt.
 • Når du installerer, skal du aldrig lade enderne af brædder i tilstødende rækker rette op. Installation af dit eget hårdttræsgulv er et givende projekt, der kan øge værdien og skønheden i dit hjem. Trægulve reducerer allergener og hjælper med at skære ned på støvmider. Sørg for at have alle materialer og værktøjer til rådighed, inden du begynder denne moderat vanskelige boligforbedring.
 • Anden Artikel

  Power Woodcarving Slibeværktøj
  Sådan lægger du trægulv parallelt med et gulvbundt
  Curb Ramp Krav
  Sådan forsøger du at matche Armstrong Floor Tile
  Instruktioner til at lægge Armstrong Vinyl Tile
  Tile Countertop Options
  Beton ADA Ramp Specs
  Sprøjteskumisoleringsoplysninger
  Sådan Reface gamle køkkenskabe
  Sådan skæres en counter top til en vask
  Idéer til indbyggede køjesenge
  Sådan bygger du en truss
  DIY Trim Arbejde
  Sådan Stain Laminat Skabe
  Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
  Sådan fjerner du selvklæbende flise
  Sådan fjerner du en Moen Brusekran
  Sådan male Home Exterior
  Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
  Hvordan man designer et nyt badeværelse