Sådan installeres Tile Inset

Sådan installeres Tile Inset 

1.

Flyt fliserne ind i det rum, hvor du har tænkt dig at installere det 48 timer inden installationen for at akklimatisere flisen til rumforholdene. Dette sikrer, at flisen ikke vil udvide eller samle sig umiddelbart efter placeringen og ødelægge fugerørene.

2.

Rengør overfladen, hvor du ønsker at installere fliseindsatsen ved hjælp af en pH-neutral rensemiddel formuleret til anvendelse på det pågældende overflademateriale. Brug en svamp til at fjerne lette snavsaflejringer og en skrubebørste til tungere snavsede snavs eller snavs. Tør overfladen grundigt med et håndklæde, inden du fortsætter.

3.

Opret en skabelon af fliseindsatsen ved hjælp af pap ved at placere indsatsen på pap og derefter spore omkredsen med en blyant . Skær skabelonen fri for pappladen med en hjælpeskniv.

4.

Placer skabelonen på den rensede overflade og spor skabelonen på overfladen med blyanten. Fjern skabelonen.

5.

Skær gennem træinstallationsoverfladen, hvor du har til hensigt at installere fliserne ved hjælp af en færdighedssag. Brug en kold mejsel og hammer til at fjerne overfladen, som du udskifter med indsatsen, hvis den er lavet af fliser. Placer mejselet i midten af ​​de fliser, du skal fjerne, og slå toppen sammen med hammeren for at bryde fliserne. Fortsæt med at bryde fliserne, indtil du har lavet små, nemme at fjerne stykker. Placer spidsen af ​​en prybar under kanterne af de ødelagte fliser og pry dem fra overfladen. Pry op træflader, som du har til hensigt at udskifte med prybaren placeret ved træets kant, og påført tryk, der brækker træet fra overfladen.

Fjern eventuelle klæbende venstre under det rydde indsatsområde med en håndbrænder, der indeholder en våd / tørslibning. Fastgør klæbemidlet, indtil du når undergrunden af ​​flisebelægningen. Bør limet tilbage fra området, og tør derefter området rent med en klæbemiddel klud.

7. Brug en hakket trowel til at sprede et lag af forblandet tinsætmørtel på overfladen i indsatsområdet. Læg trowel på sin side på en 45- grader vinkel og derefter gå over mørtel med hakene for at skabe højder i mørteloverfladen.

8. Placer indsatsen over mørtel og sæt den derefter i klæbemidlet, tryk let på indgangen for at sætte den på plads. Brug fliserne rundt om indsatsen for at skabe et ensartet mellemrum mellem indsatsen og den omgivende overflade. Lad mørtelen tørre i 24 timer.

9.

Fjern afstandsstykker og sprede fuger ind i leddene mellem indsatsen og det omgivende område ved hjælp af en fugemølleflyde. Pak fugen fuldt ud og tør derefter overskydende fugemængde ud af indsatsens overflade og den omgivende overflade efter 15 minutter med en fugtig svamp. Vent to timer mere og tør overfladerne af med et rent, lintfrit stykke klud for at fjerne yderligere fuger på overfladen. Dette undgår senere dulling fra grout dis. Lad injektionsmørket helbrede i 10 dage.

Bør fugemidlet sammen med fliser og fugemasse for at beskytte leddet mod farvning og fugt.

Et fliseregulv er et enkelt eller sæt fliser placeret inden for et felt af andre fliser eller i en åbning skåret i trægulvbrædder. Tileindsatser ændrer udseendet på en overflade, bryder overfladens konsistens for at tilføje et stænk af farve eller mønster, som forbedrer overfladen som helhed. Vanskeligheden ved at installere fliser indsatser afhænger stort set af den type overflade, hvor du placerer indsatsen. For nogle indsatser er alt det, der kræves, fjernelse af eksisterende fliser, mens andre overflader kan nødvendiggøre at skære fliser eller træ på plads og montering af indsatserne direkte på underfladen, der grænser op til indsatsen med de uudskårne dele af materialet.

Anden Artikel

Hvordan man laver flise i et hus
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Fælles tætningsmiddeltyper
Instruktioner til at bygge en Pergola
Sådan fjerner du grout fra skiferfliser
Definitionen af ​​PVC-rør
Sådan bruges baseboard Trim
Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Loft Renovation Idéer
Hvordan man male en træ laden
Sådan tilføjes et bidet til et standard toilet
Sådan: Rørskærer
Trin-for-trin vægindramning
Tricks af Trade for Hanging Drywall
Niveau Måleværktøjer
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
Slate Tile Bathroom Ideas
Hvordan man laver gummifliser
Texas Septic System Regulations