Sådan installeres Plastic Tile

Sådan installeres Plastic Tile 

1.

Sæt gulvet inden installationen for at fjerne snavs og snavs med en kost. Mop gulvet med en gulvvarmer formuleret til gulvetypen og lad den tørre helt.

2.

Placer en plastikplade i hjørnet af rummet. Fjern krogstikket på fliserne mod væggen ved hjælp af en kniv. Placér kanten af ​​fliserne mod midten af ​​rummet.

3.

Lås den næste flise på den første ved at fjerne kanten, der vender mod væggen og derefter placere Krogen i den nye flise kant med sløjfen i den første flise. Sæt flisen ned på plads, så fliserne er tæt sammen. Fortsæt med denne placeringsproces, efter væggen med den første række af fliser, og bygg derefter fliserens overflade for at dække hele flisebelægningen.

4.

Mål mellemrummet mellem den sidste hele flise og væggen ved hjælp af målebåndet. Markér en flise for at passe til det ledige rum med en blyant og skær flisen for at passe pladsen med puslesaven. Fjern den kantforbindelse, der passer til væggen, og klik derefter på flisen på plads.

5.

Installer en reduktionsstrimmel på nogen udvendige rækker, der ikke er anbragt mod en væg for at skjule forbindelsen faner på fliserens kanter. Snap reducerstrimmel på plads som du ville have en anden flise. Strimlen er et vinklet stykke, der skaber en gradvis hældning, der fører til toppen af ​​plastflisens overflade. Mitered reducer strimler er generelt tilgængelige for hjørner.

Plastfliser er en sammenkobling af fliser, der anvendes til indendørs og udendørs installation. Fliserne fjerner det meste af arbejdet med at installere en flisebelagt overflade med et låsesystem, der forbinder fliser direkte med hinanden snarere end med gulvet, de er lagt på. Fordi de er fremstillet af plast, er fliserne tilgængelige i en forskellige farver, størrelser og teksturer. Sammenkoblingssystemet, som anvendes med de fleste plastfliser, muliggør hurtig installation. Uden behov for klæbemiddel låses hver flise på plads forankret af flisen placeret før.

Anden Artikel

Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?
Fakta om isolering
Sådan identificerer du asbestpladefliser
Sådan installeres Brusekabine
Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
Konstruktion Collaboration Tools
Sådan betjenes en skærebrænder
Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Udvendige malingseffekter
Sådan passer Bambus Gulvbelægning
Sådan laver du Shiplap Siding
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Typer af svejseslam
Idéer til køkkenliv
Sådan ændrer du en knivs blade
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
Travertin Badeværelse Idéer
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
Sådan hældes poleret beton