Sådan installeres Lim-Down Engineered Gulvbelægning

Sådan installeres Lim-Down Engineered Gulvbelægning 

1.

Klargør gulvet ved at fjerne alt i vejen for flisinstallationen. Hvis du har gammelt gulv, der ikke er glat, skal det fjernes. På badeværelset skal toilettet løftes ud, og ved døråbninger skal dørstoppet fjernes. Rengør og støvsug gulvet, så det har en absolut glat overflade. Eventuelle ufuldkommenheder over 3/16-tommer vil vise gennem fliserne. Gamle gulvbelægninger skal slibes for at rukke overfladen til en god binding.

2.

Fjern eventuelle dørgrænser og trimme, som kan forstyrre gulvbelægningen.

3.

Indstil det første arbejdsområde ved at måle afstanden på tre eller fire sektioner plus 3/8-tommer. Tage denne måling og markere et punkt vinkelret på den lige væg samme måling på to steder. Snap en kridtlinie tværs over disse to punkter. Fra linjen til væggen er dit første arbejdsområde.

4.

Spred lim på gulvet inden for det markerede område med den v-hakede trowel, der arbejder i halvcirkler. Læg den første del af gulv med rillen langs kalklinjen. Brug lange brædder til at gøre det nemmere at arbejde med. Fortsæt med at lægge sektionerne ved siden af ​​hinanden, og sæt sporene i tungerne og arbejde hen imod væggen.

5.

Spred lim i næste sektion og træk ud mod midten af værelset. Anvend ikke mere lim, end du kan arbejde med om få minutter. Monter gulvdelene sammen, så de passer tæt sammen med forskudte sømlinier og hold dem fast med blåmalerens tape. Sørg for at fjerne båndet efter et par timer. Fortsæt med at anvende sektioner, og skær om nødvendigt for at passe pladsen. < /p>

6.

Sæt eventuelle tærskler eller trimmer, der blev fjernet fra gulvet. Rengør med den anbefalede rengøringsmiddel og tør dem tørt.

Tips og advarsler < / h4>

 • Tryk på enderne af rækkerne med et skrotstykke for at sikre en tynd pasform.
 • Download de nøjagtige anvisninger fra producentens hjemmeside.
 • Prøv at installere det konstruerede trægulv med lim, og du vil blive glædeligt overrasket over det professionelle udseende af dit syntetiske hårdttræsgulv. De konstruerede fliser er konstrueret til at ligne ægte træ med små ufuldkommenheder i kornet. Dette er et projekt for en selvfølge, der gør det selv, og vil kræve et par dage at gøre et ordentligt arbejde.

  Anden Artikel

  Anvendelse af en hæftepistol
  Måleværktøjer og udstyr
  Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
  Sådan fjerner du parket
  Wall Anchor Typer
  Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
  DIY: Rådgivning om lægning af linoleum
  Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
  Sådan installeres en badekarplade
  Sådan repareres køkkenlaminat
  DIY: CFL Lighting
  Gulvstøbning ideer
  Billige bordplader Ideer
  Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
  Typer af puslespil
  Sådan male en garage indretning
  Sådan Rens Resin Off Saw Blades
  Stone Tile Ulemper
  Hvordan man designer en bar tæller
  Små Badeværelse Layout Idéer