Sådan installeres Elfa Shelving

Sådan installeres Elfa Shelving 

1.

Tape siden med det brugerdefinerede Elfa design til væggen. Dette giver dig mulighed for nemt at henvise til din plan under installationsprocessen.

2.

Læg alle komponenterne på hylderne på gulvet foran væggen. Organiser dem efter type for nemt at finde de stykker, du har brug for.

3.

Fastgør topsporet til væggen. Det øverste spor har to hak, som gør det muligt at indsætte de hængende standarder. Placer sporet i den ønskede højde og brug et niveau nederst for at sikre, at det er lige. Markér hullerne i væggen til boring, mens sporet er niveau. Fjern sporet og bor hullerne. Sæt ankre i væggen og læg topsporet over hullerne. Indsæt skruerne i hullerne med kraftboringen.

4.

Indsæt hyldebeslagene og installer hængningsstandarderne. De hængende standarder har et indsnit skæret ind i toppen for at tillade dem at blive hængt fra topsporet. Hæng dem og gruppér dem sammen. Sæt beslagene ind i sporene i de hængende standarder i passende højde. Skub de hængende standarder til den ønskede afstand i henhold til hylden. Indsæt topsporene mellem de hængende standarder. Skær omslaget med saks om nødvendigt, så det passer ind i det medfølgende rum.

5.

Installer de forskellige Elfa komponenter ved hjælp af hyldebeslagene. Da Elfa-hyldesystemet er modulært, er mange forskellige komponenter stort set plug and play, når du installerer eller ændrer systemet. De nødvendige tilslutningsmidler er placeret på både hyldebeslagene og de forskellige komponenter efter behov. Hængende skuffer, glidende tilbehørsholder, ventilerede hylder, skabsstænger og massivt træhylder er let installeret ved at indsætte og fastgøre komponenterne på hyldebeslaget.

6.

Byg skuffen enheder. Disse skal bygges separat, inden de tilsluttes systemet. Placer panelerne på hovedet med løberne mod hinanden. Tryk på bunden af ​​T-tværstængerne ind i det åbne hul nederst på hvert panel med en hegn. Vip rammen over og tryk L-tværstængerne ind i det åbne hul øverst på hvert panel. Indsæt backstop-tappene og skub i skufferne.

Tips og advarsler

 • Tving ikke nogen komponenter til at passe. Systemet er bygget til at rumme hver komponent nøjagtigt. Sørg for, at du installerer en komponent på den rigtige måde, hvis du har problemer.
 • Elfa er et hylderorganisationssystem, der anvender modulære hylder og et skuffesystem, der gør det muligt for brugerne at tilpasse deres lagerrum. Systemet kan bruges overalt, der kræver hylder eller rumorganisation, såsom stue, garage, spisekammer eller soveværelse. Systemets komponenter er lavet af stål, træ eller plast. Installation af hylderne er hurtig og nem at ændre på grund af systemets udskiftelige og modulære karakter.

  Anden Artikel

  Træbearbejdende håndværktøj
  Montering af skylder
  Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
  Commercial Painting Tools
  Sådan Remodel Badeværelser
  Tilskud til restaurering af historiske hjem
  Sådan Soundproof et værelse billigt
  Sådan installeres Formica
  Sådan stopper du luften under en dør
  Sådan lim en Bellawood Floating Floor
  Sådan installeres Stone Tile Backsplash
  Oplysninger om Bambus trægulve
  Sådan vurderer stilladser
  Sådan afslutter du Beadboard
  Forskellige job i byggeri
  Hvordan man designer skabe
  Fælles træskruer
  Sådan sætter du sidespor på et skur
  Sådan rammer du en mur til en lommedør
  Stucco Painting Tips