Sådan fjerner du en bordplade

Sådan fjerner du en bordplade 

Redning af en bordplade

1.

Fjern fugen fra omkring den flise, du ønsker at bjærge, ved hjælp af en karbidskåret sprøjteskraber. Graver scraperens punkt i fugemassen og graver det ind i og under fugemassen i korte træk. Fortsæt, indtil alle fuger er blevet fjernet fra omkring fliserne.

2.

Træk kanten af ​​en værktøjskniv rundt om kanten af ​​flisen, arbejd forsigtigt kniven under flisen . Kom på flisen fra et par vinkler, løsn klæbemidlet, der holder det til tælleren. Tryk let på knivens hånd med en hammer forsigtigt, hvis du støder på modstand.

3.

Brug forsigtigt kniven under flisen, tryk på håndtaget i en stabil opadgående bevægelse . Dette vil trække flisen fri fra resten af ​​klæbemidlet og ud af tælleren.

Fjernelse af en revnet flise

1.

Tape af de omkringliggende fliser med maskeringsbånd for at undgå at bryde dem eller chippe dem, mens du fjerner den revnede flise. Tape off kun fliserne og lad fugerørene være nakne.

2.

Placér spidsen af ​​et søm i midten af ​​den revne flise og ram den fast med en hammer. Dette brækker fliserne i flere stykker, samtidig med at de løsnes fra klæbemidlet, der holder det til tælleren.

3.

Placer punktet på en mejsel i midten af ​​den ødelagte flise. Hold mejselet i en 45 graders vinkel til bordpladen, og ram den med hammeren. Mejle op både flisen og klæbemidlet fra midten ud til kanterne, herunder fugemasse.

Bordplader kan gøre et godt alternativ til granit eller andre faste overfladetællere. Da hver flise er indstillet individuelt, kan du også fjerne dem igen individuelt, såfremt en flise bryder og skal udskiftes. Du kan bruge en af ​​to metoder til at fjerne en flise, afhængigt af om flisen var brudt, eller du ønsker at redde den.

Anden Artikel

Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding
Sådan Square Rough Timber
Alternative brændstofkilder til boliger
Køkken Remodel Checkliste
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
Gummi Gulve Fordele og ulemper
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Den bedste måde at skjule højttalerdråde på
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Driveway Design Idéer
Sådan fjerner du Gorilla Lim fra hud og træ
Sådan hænger du en indvendig husdør
Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
Sådan installeres lommedøre til nybyggeri
Sådan installeres glidende bruser døre
Hvordan man opbygger et korrugeret tag