Sådan bruger du en universalkonstruktion

Sådan bruger du en universalkonstruktion 

1.

Tape de gulvplaner, du skal måle, eller et blankt ark udkastpapir, hvis du laver en ny tegning til tegningstabellen. Brug små strimler af maskeringstape på hvert hjørne af papiret. Sørg for, at arket er fladt på bordet.

2.

Placér udkastningsarmen med universalskruehovedet på den over arket og træk midtknappen af graden vedhæftning for at gøre det muligt for drejeværktøjet at dreje rundt.

3.

Juster den lige kant på graden til en af ​​linjerne på gulvplanen eller til en af kanter af det blanke udkastpapirark, hvis du laver en ny tegning. Skub midtknappen ind for at låse i graden, når du har justeret den lige kant. Skriv ned læsningen på graden, hvis du blot måler vinkler.

4.

Placer den lige kant af graden på placeringen på pladen, du vil tegne en linje og tegne den linje ved at trække en blyant let langs kanten af ​​den lige kant af graden. Hvis du ikke laver en ny tegning, skal du springe over dette trin .

Træk højderens centerknap og juster den lige kant til den anden linje af den vinkel, du måler, eller til den vinkel, du vil lave, hvis du laver en ny tegning. Skub midtknappen for at låse graden og skriv målingen, hvis du blot måler en vinkel.

Beregn målingen mellem to linjer for at komme op med vinklen. Hvis du f.eks. var knytnæve på nul, og den anden vinkel var på 45 graden, så er din vinkel en 45 graders vinkel. Hvis din første linjen var på 1 graders linje, og den anden vinkel var på 91 graders linje, så er din vinkel en 90 graders vinkel og så videre. Hvis du opretter en ny linje, skal du trække den linje på samme måde som den første linje blev tegnet.

En protractor er et værktøj, der giver mulighed for måling af vinkler. En universel skråprotraktor er en sofistikeret protractor, der anvendes af ingeniører, arkitekter og redaktører til præcise målinger af vinkler. Der er 360 grader i en cirkel, og hver grad er opdelt i 60 minutter, giver en universel skråprotektor mulighed for målinger af minutter for en mere præcis læsning. Denne grader er også udstyret med en lige kant, nogle gange endda en vedhæftning i 90 grader og 45 graders vinkler for at give ordførere, arkitekter og ingeniører mulighed for nemt at måle og skabe vinklede linjer.

Anden Artikel

Sådan laver du din egen grillpotte
Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
Trex fordele og ulemper
Flise Gulvkantning
Tilslutning af to støbekroner
Kitchen Island Bar Idéer
Den gennemsnitlige omkostning for tildeling af flise
Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
Sådan fjernes klædt ned vinyl gulv
Passiv solvarmeinformation
Sådan monteres en sort skorstensovn
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan fastgøres et træloft
Sådan bygger du en undergulv på en betonplade
DIY Betonform frigivelse
Ceiling Material Ideas
Sådan dækker du enden på et trægulv
Sådan Lim Plastic Trim Board