Sådan afslutter du et vinyl gulv

Sådan afslutter du et vinyl gulv 

1.

Vent fem dage efter installationen af ​​din vinylgulv for at være sikker på, at klæbemidlet er fuldt tørret og sikret fliserne på plads. Brug ikke væsker eller rengøringsmidler til dit gulv i denne periode.

2.

Sæt gulvet grundigt for at fjerne snavs eller støv. Mop gulvet med et neutralt gulv rengøringsmiddel for at fjerne eventuelle pletter. Hvis du finder særligt stædige pletter, skal du bruge en ikke-slibende skrubbe eller børste. Lad gulvet tørre helt, inden du fortsætter.

3. Brug en ren mop eller lintfri klude til at påføre et tyndt lag af akryl gulvpoleret eller tætningsmiddel på gulvet. Lad det første lag tørre helt, uden at nogen går på det, eller at der er monteret møbler på det. Påfør et andet tyndt lag på samme måde; Anvendelse af flere tynde overtræk giver bedre beskyttelse end påføring af færre tykkere frakker.

4.

Lad poler eller forsegler tørre og inspicere resultaterne. Hvis det er nødvendigt for at opnå det rette endelige udseende, skal du anvende et tredje tyndt lag af polsk eller forsegling. Lad alle polere og forseglere tørre helt, før du tilføjer møbler eller gør det muligt for folk at gå på gulvet.

Tips og advarsler

 • Der er en række gulve rengøringsmidler og vinylpuds og tætningsmidler tilgængelige fra gulv-, hardware- og boligforbedringsbutikker. For de bedste resultater skal du følge specifikke produktinstruktioner vedrørende ansøgning.
 • Vinylgulve er et populært valg af gulve til en række anvendelser. Vinyl tilbyder et bredt udvalg af farver og stilarter, som ikke kan matches med træ og andre gulvtyper. Når det er korrekt færdiggjort og forseglet, kan vinylgulv også skabe en elastisk overflade, som er nem at rengøre og holdbar i årevis. Efter installation skal du påføre et lag vinyl gulvfinish eller fugemasse for at beskytte dit gulv i årevis.

  Anden Artikel

  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Om Florida Building Code u0026 Handicap Ramps
  Holdeisoleringsprodukter
  DIY Laminat Wood
  Sådan bor et glasvindue
  Sådan samles dine egne skabe
  Ideer til tagbøjning på en veranda
  Sådan installeres keramisk flise på en betonplade
  Flise vs. Komposit træ gulv
  Sådan ændrer du dit navn på et hjemtitel i Arizona
  Sådan repareres en rottede dæk
  Sådan skærer motorsagbladene med hånden
  Hvordan man laver lydabsorberende paneler
  ADA-parkeringskrav
  Pejs Insert installationsvejledning
  Typer af udvendig krydsfiner
  Hvordan man opbygger en håndskinne til trapper
  Hjemmelavet Geodesic Dome
  Indvendige Dør Casing Idéer
  Sådan skæres kurver i flise