Sådan Seal Wall Tile

Sådan Seal Wall Tile 

1.

Vask fliserne godt med en rengøringsmiddel lavet til dine fliser. Fjern eventuelt sæbskum, overfladefarvning eller snavs, der kan forstyrre tætningen. Skyl murefliserne godt og lad dem tørre helt.

2.

Hæld forsegleren i en skål, der er bred nok til, at du kan indsætte en bredskum pensel. Dyp penselen ind i forsegleren og lad det sive tætningsmidlet op. Skraber børsten mod den side af opskriften lidt for at fjerne overskydende forsegler, så pensel ikke dråber.

3.

Sæt vægfliserne, der begynder med de øverste fliser. Arbejd fra venstre mod højre over den øverste række af fliser, der dækker fliserne og fugemassen med tætningsmaskine, før du fortsætter ned ad væggen mod bunden. Dette sikrer, at du får jævn dækning over fliserne, uden at overspændingsforseglingen løber i striber ned ad væggen.

4.

Tillad forsegleren at trænge ind i fliserne og fugemassen i 10 minutter og Tør derefter fliserne tørre med en fnugfri klud. Start med de øverste fliser og arbejde fra venstre til højre og derefter ned for at sikre, at forsegleren ikke begynder at tørre over på fliserne, som den først blev påført.

Vægfliser, der bruges i våde områder, kræver ofte tætning for at undgå farvning. Stenfliser, eller keramiske fliser med en knækket eller skør finish, skal regelmæssigt genindføres, uanset hvor de er installeret.

For at sikre maksimal beskyttelse af dine vægfliser skal du sørge for at bruge en silikonbaseret imprægneringsforsegler. Denne forsegler kan også anvendes på fugemassen og vil holde fugt og pletter bedre end en topisk tætningsmaskine, især i brusebad.

Anden Artikel

Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
Sådan bygger du en truss
Valgmuligheder for køkkenbordene
Sådan installeres en badeværelse ventilator fan
Typer af stof, der anvendes til blæst isolering
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Sådan monteres en sort skorstensovn
Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
Typer af kælderkonstruktion
Sådan installeres marmor
Udvendige Vinyl Siding Farver
Hvordan man laver gulvplaner online
Sådan installeres Commercial Floor Tile
Sådan Remodel Badeværelser
Sådan fjerner du en bordplade
Epoxy Floor Finishing
Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
Sådan bygger du en dør i en kælder