Sådan Edge Laminatgulve

Sådan Edge Laminatgulve 

1.

Mål dine vægge med et målebånd fra den ene ende til den anden for at bestemme, hvor meget laminatgulv trimmer at installere og hvor længe hvert trimestykke skal være.

p> 2.

Skær din træbeklædning til den rigtige størrelse ved hjælp af en cirkelsag.

3.

Formulér slutningen af ​​hvert stykke med en miter så set til at skære i 45 graders vinkel. En 45 grader vinkel betyder, at hvert laminatgulv trim stykke kan sidde flush med det næste stykke, når de møder i hjørner. Hvis du har en sektion, hvor dine trimestykker stopper, hvilket er tilfældet, når du har en døråbning, giver 45 graders vinkel et færdigt udseende på enden af ​​trimmen.

4.

Indstil hvert laminat-trimestykke på plads. Kontrollér begge ender for at sikre, at du skærer stykket i passende længde.

5.

Fastgør dit laminatgulv til baseboardet ved hjælp af en hammer og finish negle. Kør neglene gennem din trim og ind i bundpladerne på din væg. Brug en færdig negle cirka hver 6 tommer for et stærkt hold.

Laminatgulveplanker er en nem måde at få udseendet af trægulve i dit hjem. Et problem med laminat er imidlertid, at det udvider og kontrakterer, når temperaturen stiger og falder. På grund af det er det bedst at forlade et 5/16-tommers hul rundt om rummets omkreds. På den måde vil gulvet ikke blive ramt af væggen og spænde og beskadige gulvet. Den bedste måde at skjule denne kløft på er med laminatgulv trimme, som du kan installere rundt om kanten af ​​rummet.

Anden Artikel

Travertin Badeværelse Idéer
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Grøn Gulv Ideer
Typer af mursten murværk
Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
Moderne Pejs Design Idéer
Pneumatisk indramning og tagdækning
Sådan formes cement trapper
Installation af en brændeovn
Reparation af trillebør
Gulvbelægning Gulvbelægning
Hvordan opbygger jeg en kyllinghutch?
Sådan installeres et toilet på en cementplade
Trappe Rail krav
Badeværelse Opbevaring Ideer
Sådan hænger du en forhængt frontdør med sidelængder
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Sådan appliceres stucco over træ