Renoveringsideer til et galley køkken

Renoveringsideer til et galley køkken  Galley køkkener er typisk meget små køkkener. De præsenterer en udfordring, når det kommer til at gøre den mest effektive brug af et trange område. Der skal udvises forsigtighed for at udstyre kabyssestilen med alle de ting, som et smidigt kørende køkken har brug for, og samtidig skabe en ordningsfølelse, så det ikke føles som om det brister i sømene. Når det er tid til at renovere et køkken, skal du fokusere på teknikker for at åbne området visuelt. Omorganiser elementer så der er også mere fysisk plads.

Vælg et sort / hvidt tema

En dominerende farve, der er accentueret af stænk af en komplementær farve åbner et køkkenkøkken, jo lettere er den dominerende farve, jo større er rummet. Et sort / hvidt køkken kan være elegant, når kabinetter, vægge og lofter er malede hvide og sorte accenter tilføjes med små apparater , tallerkener og dekorative detaljer. I et køkken som dette vil sorte gulvfliser trække blikket sammen, selv om den mørke farve dækker et stort område. At mørkere farve er på gulvniveau frem for øjenhøjde mindsker dens tyngde. For at undgå monotoni skal du smide små og små stykker af rødt. Undgå at tilføje andre farver, når det er muligt. Et køkkenkøkken er for lille og begrænset til at understøtte dem. Rene farveskemaer som dette gør et køkken køkken frisk og munter.

Åbn kabinetterne

For at tilføje illusionen af ​​bredden til et smal køkken, skal du åbne skabsområdet ved at fjerne skabsdørene. Hvis du gør dette på begge sider, vil du have tilføjet et par 'visuelle' fødder til bredden af ​​rummet. Hvis det føles for ekstremt, skal du udskifte det massive træ med glasplader eller dekorativt metal. Hvis det er muligt, skal du åbne bagsiden af ​​kabinetterne ved hjælp af samme behandling, så de åbner ind i det næste rum. Placer passende dekorative emner til 'fronten' på hver side. Hvis der ikke er brug for out-of-sight-opbevaring til kasser og dåser, skal du holde solide døre på en bank med frysere til disse varer.

Åbn væggen

Hvis der ikke er nogen strukturelle grunde til at forbyde det, skal du slå en smule af vægplads over et tællerområde for at komme igennem til det næste rum. Dette tilføjer den illusion af rummet, selvom det ikke tilføjer det faktiske rum til kabyssen. En anden mulighed er at åbne enden af ​​et køkkenkøkken ved at tilføje et vindue, hvis det vender mod en ydervæg. Dagslys og udsigt over naturen gennem en glasrudt dør kan gå langt hen imod at give et køkken i køkkenet et mere åbent udseende.

Brug loftet

Lofter i køkkenet kan renoveres på flere måder. For en generel følelse af rumlighed skal du tilføje en dekorativt tagvindue. Naturligt sollys vil lysere et køkkenkøkken. Hvis du ikke kan lide ideen om at skære igennem taget, overvej at installere et kuppelloft med diffust belysning. Til praktisk tøj skal du sætte ubrugt plads til arbejde ved at hænge gryder og pander på et overheadstativ. Installer dekorative belysning ned langs kabyssen, så hele området tændes på en gang. Hvis mindre arbejdsområder er skyggefulde, sæt lys under kabinettet og over vasken. Jo lysere køkkenet er, jo mindre trængsel føles det.

Åbn tællerne

For at åbne op for kontormøbler, monter små apparater på væggen eller under frysere. Få mikrobølgeovnen ud af tælleren ved at installere den over ovnen. Hvis der er behov for mere diskplads, skal du overveje at vælge mindre større apparater. Tømmer og singler, der ikke laver mad til store familier, kan klare sig komfortabelt med apparater i lejlighedstørrelse, og belønningen er et mere åbent køkken.

Anden Artikel

Sådan vedhæftes et gadebillet til en post
Behandlede Træ og Skin Hives
Sådan fjernes gevindskruer
Hvordan man designer en loft konvertering
Sådan installeres en vinstativ
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Sådan skæres tørt flise
Tips til Mortising en erstatningsdør
Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve?
Sådan installeres terrassedørskærme
Hyldehængetips
Loftet Isolationsforskrifter
Sådan installeres en vask i en kælder
Konstruktion Collaboration Tools
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Hvordan man laver lydabsorberende paneler
Sådan installeres et toilet i et hjørne
Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
Trinn for, hvordan man bygger et hus på ledigt jord
Installationsvejledning til fladt tag