Pantry Cabinet Ideas

Pantry Cabinet Ideas  Uanset om dit spisekammer er stort eller lille, kan du holde det effektivt, nyttigt og i tiptop form. Ordet pantry henviser typisk til ethvert rum i dit køkken, hvor du opbevarer mad, men det er ofte et separat værelse, skab eller et område designet og organiseret med opbevaring af fødevarer.

Tænk justerbar

Inden du begynder at lægge mad i dit spisekammer, sørg for, at dine hylder er justerbare. Du tror måske, du vil have hylder i samme højde for evigt, men chancerne er, at det vil ændre sig, når din yndlings kornboks pludselig bliver mindre. Plus, justerbare hylder vil gøre fødevarelager lettere for fremtidige ejere af dit hjem, som kan bruge forskellige produkter fra din.

Invester i Space Savers

Uanset om du har lav plads eller har nogle til at spare, installerer rumbesparende eller kabinetsarrangører i dit spisekammer kan hjælpe med at gøre dit spisekammer mere effektivt og lettere at navigere. Sæt skuffer eller trække organiserere i rum eller skabe tæt på gulvet. Til kabinetter i hjørnet skal du installere dovne susans, som spinder til brug Alle dine rum effektivt.

Få organiseret

Når dine hylder og pladsbesparende er på plads, skal du organisere dit spisekammer. Find ud af hvordan du vil have alt organiseret, før du placerer det i kabinettet for at spare dig tid senere. grupper for alt som pastaer, dåse grøntsager, dåsefrugter og saucer og placere lignende elementer ved siden af ​​hinanden. Hvis super organisation er din stil, skal du alfabetisere elementer for at gøre dem nemme at finde senere.

Skjul det

Hvis dit spisekammer har tendens til at blive lidt gammel t for hånden når det kommer til organisationen, skjul roten bag lukkede døre eller et gardin. Brug lange skabsdøre til at skjule et walk-in pantry i et køkken eller blive kreativ med gardin materiale til at dække et lille væg pantry. Hvis du er den organiserede type, skal du ikke skjule. Hold dit spisekammer på åbne hylder for verden at se.

Anden Artikel

Tile Tub Surround Ideer
Typer af gulvbrædder
Sådan installeres cementplader på en kælder gulv
Sådan laver du flise til loftet
Hvordan man designer et tag truss
Sådan installeres korkfliser
Stucco Painting Tips
Sådan installeres betonbinderblokke
DIY Gulvflise Fjernelse
Sådan skæres mursten med en sav
Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Hvordan man opbygger et hus billig i Maine
Tørvægs estimerende tips
Sådan installeres granit flise som en boligejer
Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Bambus Vs. Hårdt træ
Sådan tilføjes molding til en flad dør
Stucco Home Styles