PEX Pipe Specs

PEX Pipe Specs  PEX pipe blev introduceret som et nyt produkt til det nordamerikanske marked i midten af ​​1980'erne. Det blev opfundet i 1960 og har været i brug på det europæiske marked siden da for vandforsyning, strålevarmesystemer og issmeltning. Markedet for byggematerialer sælger det på grund af sin nemme installation og det faktum, at det er godt for et effektivt grøn design. Det er sikkert, holdbart, stærkt og vil ikke forringes.

Der er ingen lodning involveret med PEX rør. Tilslutningerne er lavet med kompressionskabelforbindelser, der er angivet til brug med PEX, hvilket gør røret nemt at installere med nogle få grundlæggende PEX installationsværktøjer, som er tilgængelige hos VVS forsyningsforretninger, der lager og sælger PEX.

Identifikation

Identificer PEX piping efter farve og af printlinjen. PEX er farvekodet, så du ved forskellen mellem varme og kolde linjer.

PEX er dimensioneret det samme som kobberrør, 1/4 'til 1' -størrelsen, der kommer i pakkede spoler eller 20 'længder .
De anvendte farver er orange til varmt og blåt til kolde linjer. PEX bruger standard kompressionsbeslag, der ikke lækker, hvis de er installeret korrekt. PEX kommer også i hvid.

Temperatur Rating Standards

The temperaturværdi for PEX i varmeprogrammer er 200 grader Fahrenheit, 180 grader Fahrenheit til VVS-applikationer. PEX-temperaturer er trykt på siden af ​​slangen på printlinjen. PEX er meget velegnet til VVS-applikationer og har gennemgået streng testning for at møde byggestandarder i USA og Canada.Det er konstant testet for kvalitetskontrol og sikkerhed, så den opfylder ANSI / NSF International, ASTM og CSA standarder, hvilket sikrer sikkerhed og kvalitet for slutbrugeren af ​​PEX. I Canada og USA , PEX mødes VVS koder for IPC, NPC, UPC og NSPC samt HUD til brug af drikkevand.

Anbefalinger

PEX kan også bruges til underjordisk VVS under frostlinjen. Det kan dog ikke bruges til overflade / udendørs VVS, der ville blive udsat for frysende temperaturer og UV-eksponering.

Fittings, der er godkendt til PEX-forbindelser, opfylder specifikationerne for ASTM F 1807, som er krympefittings og ASTM F 1960 til mekaniske indsatsbeslag. Det anbefales ikke at anvende varmefusion eller opløsningsmiddelcement til at forbinde PEX; dette ville krænke byggekoden for PEX.

Certificering

PEX overstiger ASTM F 876-minimumskravene ved hjælp af en af ​​tre måder at fremstille den på: PEX-A, som er peroxidmetoden; PEX-B, som er silanmetoden; og PEX-C, som er e-beam-metoden. PEX, der er certificeret til brug i drikkevand, bør have anerkendt certificeringsmærkning IAPMO, ICBO-ES, NSF, UL eller Warnock Hersey.

Brug en PEX manifold til at balancere og styre vandstrømmen i PEX linjer. Det er også meget nemmere at installere PEX, når der anvendes en manifold.

Anden Artikel

Jensen Pejs Gel Brugsanvisning
Sådan Lay Tile Squares
Typer af tag tagdækning
Sådan Find en Louisiana Mason
DIY: Rådgivning om lægning af linoleum
Instruktioner til at lægge Armstrong Vinyl Tile
Boretryk og korrekt klemmeteknik
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Trykbehandlingen af ​​træ
Idéer til at lave en Trailer Porch
Montering af skylder
Moderne sidesporemuligheder
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Typer af skuffeskinner
Sådan installeres nye hårdttræ gulve
Sådan installeres en granit skivebord
Sådan bruges en opkaldstestindikator
Remodeling Ideer til Colonial Style Homes
Sådan bruges Dremel Attachments
Måder at lægge flise på