Materialer til at opbygge en gårdhave

Materialer til at opbygge en gårdhave  Patios er populære udendørs tilføjelser til boliger og kan være et sted for mindeværdige sammenkomster af venner og familie. At vælge terrassen passende til dit hjem og livsstil kan være en udfordring; vurdering af fordele og ulemper ved forskellige byggematerialer kan hjælpe DIY bygherrer med at træffe en velinformeret beslutning.

Stone

Stone kan give terrasser og elegant og tidløst udseende. Populære typer sten, der anvendes i gårdhave konstruktion omfatter blå sten, skifer og felt sten. Sten er holdbar og vejr- og skadedyrsbestandig, men kan være svær at arbejde med på grund af dens størrelse og vægt.

Træ

Træ er et populært udendørsmateriale, der er let at arbejde med. Nogle skove er bedre egnet til udendørs brug end andre. Teak er et slidstærkt træ, men det er også meget dyrt. Redwood er også populært til udendørs brug. Begge er modstandsdygtige mod råd, insekter og vejr. Cypress er modstandsdygtig over for rot. Pine, selvom det er billigere end andre skove, er ikke så stærk og generelt ikke betragtes som et valg til udendørs brug.

Mursten

Tegl er et andet materiale, der er populært i gårdhavebyggeri. Teglsten er typisk let at arbejde, fordi deres typisk standardstørrelse kan monteres let ind i patio design. Teglsten er tilgængelig i forskellige farver, herunder traditionelle rødt, hvidt, sort og gråt.

Kompositter

Kompositter er menneskeskabte materialer, der kan ligne træ eller andre naturlige materialer. De er ofte lavet af plast eller vinyl eller ved at blande skov og plast. De kan være dyrere end mere traditionelle materialer, men er den længstvarende af alle terrassematerialer. Kompositter er ekstremt slidstærke og er uigennemtrængelige til at rådne og til insektskader.

Anden Artikel

Typer af hoveder på træskruer
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Cedar Wood Beskrivelse
Sådan afslutter Omaha trægulve
Moderne sidesporemuligheder
Hvordan man opbygger et ophængt loft
Sådan vurderer du et byggeprojekt
Den gennemsnitlige omkostning for tildeling af flise
Sådan textureres en væg med fælles forbindelse
Sådan installeres terrassedørskærme
Grønne måder at lave elektricitet på
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Installationsvejledning til underlag
Hvordan man designer en dagpleje
Liste over værktøjer til skæring af badeværelsesflise
Sådan installeres affaldsdeponering til eksisterende VVS
Sådan opbygger du en sammensat maskine
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Hvad er melamintømmer?