Hvordan man skriver en oversigt for et skøn over en boligforbedring

Hvordan man skriver en oversigt for et skøn over en boligforbedring 

1.

Angiv entreprenørens navn og kontaktoplysninger øverst på siden. Opret derefter et område, hvor du skal oplyse boligejerens navn og kontaktoplysninger samt ejendommen Adresse, hvor arbejdet skal udføres, og den dato, hvor skønnet er angivet. Hvis ingen entreprenør er involveret, skal du blot inkludere husinformationen.

2.

Opret et afsnit for 'Projektbeskrivelse'. På dette område vil entreprenøren eller boligejeret give et kort resumé af projektet, som f.eks. 'Udskift tag'.

3.

Opret en sektion for 'Eksisterende betingelser'. I dette afsnit vil du i sidste ende give oplysninger som firkantede billeder af taget og typen af ​​tag.

4.

Opret et afsnit for 'Projektspecifikationer.' Varer i dette afsnit til en roofer kan være 'fjerne gammelt tag', 'udskift beskadiget træ', 'påfør tætningsmiddel efter behov,' læg enkeltlag af grå asfaltskifter 'og' fjern konstruksjonsaffald '

5 .

Opret en sektion for 'Garantier og garantier.' Dette afsnit omhandler garantier på arbejdet med angivne begrænsninger og begrænsninger.

6.

Opret en sektion for 'Materialer.' Dette område vil i sidste ende indeholde en liste over alle materialer, der skal bruges, herunder farve og type, når disse oplysninger er variable. For eksempel kan 'helvedesild' være grå asfalt helvedesild eller cedertræshingles. er en stor forskel mellem de to både i udseende og omkostninger.

7.

Opret en sektion for 'Cost and Time Line.' På dette område vil entreprenøren eller boligejer tilvejebringe den anslåede pris for alle materialer og arbejde til projektet. Dette kan præsenteres som summen eller opdelt i dele, såsom arbejde og materialer. Opret også et mellemrum for at inkludere tidsrammen hvor jobbet vil blive gennemført. Dette kan udtrykkes i timer, dage eller uger afhængigt af jobets kompleksitet.

8.

Opret en signaturlinje, så den person, der tilbyder estimatet, kan underskrive og dato det. Tilføj en anden linje til kundens underskrift og acceptdatoen, hvis du forventer at bruge dette dokument som din kontrakt også.

Tips og advarsler

 • Husk at inkludere et rum for afgifter, hvis du giver en omkostningsfordeling.
 • Vær detaljeret, men hold det enkelt. Jo mere skønnet er, jo mere sandsynligt vil det blive godkendt.
 • Hvis du er en entreprenør, skal du konsultere din advokat om juridisk sprog, der skal vises på dit skøn, som f.eks. Betingelser, hvorunder du ikke vil kunne opfylde kontraktens opgaver og dine rettigheder som entreprenør, hvis kunden ikke betaler regningen.
 • Hjem forbedringer kan gøre dit hjem mere levende, mere attraktivt og mere værdifuldt. Men de koster uundgåeligt penge. Boligforbedringsoverslag kan skrives af en entreprenør, når han byder på et projekt til et boligejer. De kan også skrives af et boligejer, der har til hensigt at gennemføre forbedringen selv, men skal budgettere for omkostningerne. Enhver type skøn kan kræves af en långiver, der forlanger kredit til boligen for reparation eller opgradering. Nøjagtige, detaljerede skøn er afgørende for entreprenører, der søger glade kunder, gentager forretninger og henvisninger samt for husejere, der planlægger en forbedring. Oprettelse af en oversigt gør estimatet lettere at læse og giver personen mulighed for at udfylde estimatet for nemt at huske hvilke elementer der skal medtages i fremtiden.

  Anden Artikel

  Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
  Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
  Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
  Hvordan man laver gummifliser
  Hvordan man male et gym gulv
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Sådan installeres Hardwood Floor Edging
  Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
  Sådan vurderer du stenfinermængder
  Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan isoleres bag gips
  Air Tools Vs. Elektrisk
  Idéer til ombygning af små køkkener
  Sådan måles for nye køkkenskabe
  DIY Epoxy Paint
  Sådan finder du badeværelse opbevaring
  Sådan installeres hængebolte
  Sådan laver du en garagehylde
  Gulvbelægning Gulvbelægning