Hvordan man opbygger et flydende gulv

Hvordan man opbygger et flydende gulv 

1.

Rengør undergulvfladen med en rengøringsmiddel specielt formuleret til undergulvetype. Brug en let dæmpet mopp til de fleste snavsaflejringer og en skrubebørste til alle områder, hvor snavsen er formet. Undersøg undergulvet for negle eller hæfteklammer, der stiger over gulvets overflade. Fjern eller fastgør dem i skabet til undergulvet ved brug af en hammer.

Fjern eventuelle bundplader eller trimme, der omgiver den eksisterende gulv, ved hjælp af en pry bar slibet under trimmen på de punkter, hvor neglene sikrer trimmen på væggen. Arbejd dig langs stykkerne, indtil du fjerner hele stykket. Sæt til side for senere brug.

3.

Løft dørkarmen, når det er nødvendigt, for at den nye gulv kan passere mellem rum. Placér et stykke gulv på et stykke skumunderlag og tryk på de to mod kammen. Markér den kombinerede højde mod dørkarmen ved hjælp af en blyant. Brug en sabersav til at undertrykke døren på markeret højde. Fjern og kassér det skårne stykke træ.

4.

Dæk undergulvet med rødt rosinpapir, hæft det i en trægulv. Fastgør papiret til krete eller flisebelagte overflader ved at rulle et lag af klæbemiddel over overfladen og lade det tørre, indtil det ikke længere er vådt, men bevarer dets klæbeevne. Placer papiret på klæbemidlet og tryk godt fast for at fastgøre det på gulvet. Skær kolofonpapiret til at passe ved hjælp af en kniv.

5.

Rul et lag skumunderlag på overfladen af ​​kolofonpapiret for at give blødhed under det flydende gulv, skab en plan overflade og reducere støj, når du går over gulvets overflade. Skær underlaget med en kniv, når det er nødvendigt.

6.

Placer en række med 1/4 inch afstandsstykker mod væggen direkte over fra rummets indgang. Læg den første række af gulvbrædder mod væggen med tunge side af brædderne mod væggen. Rummet '# #' giver mulighed for at udvide gulvrummet, når temperaturen ændres uden at forårsage spænde i brædderne. Inkluder også afstanden i de to ender af rækken. Klip det endelige bord i enden af ​​rækken for at passe ved hjælp af en bordsave.

7.

Læg den anden række af brædder mod den første ved at glide i sporet af den anden række på den udsatte tunge af den første ved en 45 graders vinkel. Tryk nedad på den anden række af plader, indtil du hører en lysklik, der angiver, at du har låst bordet. Start rækken med skærebrættet fra rækken før for at sikre, at enderne af brædderne er forskudt. brædder tilføjer styrke til leddene mellem brædderne i træk.

8.

Placer yderligere rækker af brædder, der altid starter med delbrættet fra enden af ​​rækken. sidste række af brædder i længderetningen for at opretholde afstanden på kanten af ​​gulvet.

9.

Udskift trimmen fjernet fra væggene, der omgiver gulvet ved at spik dem på plads igen med bunden af ​​trimmen placeret på det højere gulvniveau. Trimmen dækker også mellemrummene mellem pladerne og væggene til ekspansionsformål.

Opbygning af et flydende gulv er en metode til at skabe et trægulv med laminatgulvbrædder, der har udseende af hårdttræ uden det intensive arbejde med at spikere faktiske hårdttræ gulvbrædder på plads. Med et flydende gulv knuses laminatbrædderne sammen med en tunge-og-groove-proces, der fremskynder installationen og efterlader din eksisterende gulv uberørt. Fordi der ikke er behov for at spyge brædderne på plads, kan du installere et flydende gulv over et stort udvalg af undergulvmaterialer. Uanset om dit undergulv er beton, krydsfiner eller flisebelagt, sidder det flydende gulv på toppen af ​​det, så du kan se hårdt træ med lavere omkostninger og installationstider.

Anden Artikel

Sådan tegner du Mosaic Sheets
Idéer til Refinishing Tile Floors
Wrap Around Porch Ideer
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Bench Grinder Instruktioner
Alternativer til køkkenbordene
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Hvad er Carrera Marble?
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan får du gratis strøm fra en lille billig vindmølle og generator DIY kit
Sådan installeres din egen hårdttræsgulv
Sådan vurderer stilladser
Sådan installeres en aluminium dørgrænse på cement gulv
Billig Køkken Remodeling Idéer
DIY Ceiling Lighting
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Sådan genoplives en epoxygulv
Dele af en Trappe Railing
Gipsplanketyper