Hvordan man opbygger et europæisk stil væg hjørne kabinet

Hvordan man opbygger et europæisk stil væg hjørne kabinet 

Oprettelse af dele

1.

Mål væggen med et målebånd for at opbygge kabinettet i størrelse. Du har brug for to sider, en top, en bund, to ryg og så mange hylder som du vil. Træk 1 1/2 tommer fra toppen, bunden og hylderne til leddet.

2.

Skær delene ud af 3/4-tommer tykt melamin ved hjælp af en håndsav. Vær forsigtig, når du skærer. Sørg for, at hver del er skåret korrekt for at undgå problemer under samlingen. Mærk hver del under denne proces også med en blyant.

Skær toppen, bunden og hylderne på en diagonal med en cirkelsav. Mål dybden af ​​dine sider på toppen og skits en line til at skære. Skær forsigtigt toppen og bunden på en diagonal. Brug et bord og to klemmer til at udvikle en lige kant for at køre din sav ned for en jævn kappe.

4.

Klip hvert stykke bånd for at passe sammen med håndsaven. Båndet er limet fast, og du holder det bare på. Trim det overskydende bånd fra hvert stykke.

5.

Pletter eller farv båndet efter dine præferencer og lad det tørre før montering.

Kabinetmontering

1.

Bor pilotpil es i kabinets sider for at undgå beskadigelse af siderne fra gribeskruerne.

2.

Påfør et tyndt lag lim til den side, hvor toppen og bunden kommer sammen. Roo lim fungerer godt sammen med melamin leddene. Fastgør siderne med top og bund. Brug 1 1/2-tommers gribeskruer og en boremaskine til at sikre de to stykker sammen.

3.

Fastgør ryggen på samme måde. Brug Roo lim og 1 1/2-inch gribeskruer for at sikre kabinettet tilbage til kabinettet. Lad kabinettet tørre, før det flyttes. Undladelse af at lade limen tørre vil svække kabinettet.

Europæiske kabinetter er også kendt som rammeløse kabinetter, fordi de ikke har en træfasamramme rundt om kabinetets forreste del. I stedet har kabinettet et laminatbånd rundt for at dække melaminkernen. Europæiske skabe er generelt nemme at bygge. Båndet er farvet og færdigt for at matche skabsdørene.

Anden Artikel

Briton Door Closer Installationsvejledning
Liste over værktøjer til skæring af badeværelsesflise
Sådan isoleres mit tag
Typer af vægstrukturering
Moderne Backsplash Ideer
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Sådan skæres og installeres vægstøbning
DIY: CFL Lighting
Tagdækning Værktøj
Hvordan man laver flise i et hus
Sådan installeres Låsning af trægulve
Hvordan man designer et betongulv
Sådan Square Rough Timber
Typer af energibesparende lyspærer
Forskellige job i byggeri
Sådan installeres Vinyl Siding på dit hus
Spisestue loftsideer
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan skæres Door Trim