Hvordan man opbygger en enkel pejs mantel

Hvordan man opbygger en enkel pejs mantel 

1.

Mål 6 tommer fra hver side af pejsåbningen og træk et lille blyantmærke. Du kan slette mærket senere, men har brug for mærket som vejledning i tegning af omridset for siderne af pejsmantlen.

2.

Strik en kridtlinie over blyantmærket. Brug et niveau for at sikre, at kridtlinjen er helt vandret på væggen. Træk kalklinjen stramt og pluk derefter linjen fra midten for at producere en kalklinie på væggen for at skitsere yderkanterne på det kappe du vil installere.

3.

Mål 2 tommer op fra hvert øverste hjørne af pejsåbningen og træk et lille blyantmærke på hvert sted. Stretch en kalklinie 6 inches forbi hver af markerne og lind kalklinjestrengen op med disse linjer. Niveau kalklinjen vandret og pluk den stramme linje for at producere en linje for at markere toppen af ​​kappen.

4.

Mål toppen af ​​pejsens åbning og skære en sektion af træ, der måler 1 fod længere end bredden af ​​pejsåbningen. Brug en tømrerfelt til at skære enderne af stykket i 90 grader vinkler.

5.

p> Sæt skærebrætet på plads, der justerer toppen af ​​brættet med kalklinjen over toppen af ​​pejsåbningen. Har en assistent hjælper dig med at holde disse stykker på plads, mens du finder vægtapperne under de ydre 6 tommer af brættet på begge sider, ved hjælp af en stifterenhed.

6.

Spor bunden af ​​bordet for at markere, hvor du skal justere toppen af ​​L-formet parenteserne og flytte bordet ud af vejen. Indsæt en L-form konsol på plads på hver side af pejsåbningen. Juster beslaget over vægtapperne og mod blyantens linje, der markerer bunden af ​​mantelhylderen.

7.

Kør 2-tommers træskruer gennem monteringshullerne i beslag og ind i vægtapperne. Sæt klippebordet på plads oven på beslagene, og hold en assistent fast i bordet, når du kører 1 1/2 tommer skruer gennem monteringshullerne på toppen af ​​beslaget, op i kappen ' s hyldebræt.

8.

Mål afstanden mellem gulvet og bunden af ​​mantelens hylde. Skær to stykker fra de resterende to brædder, der måler den nøjagtige afstand fra mantelens hylde til gulvet. Skær 90-graders vinkler i begge ender af begge stykker.

9.

Læg de to plader på plads lodret mellem gulvet og hylden. Juster siderne af brættet med kanten af ​​pejsåbningen og de lodrette kalklinier.

10.

Kør 4-tommers træskruer gennem brædderne og ind i vægtapperne bagved brædderne. Skru skruerne en fjerdedel tomme under overfladen af ​​pladerne.

11.

Fyld hullerne i brættet sammen med træspartel eller træfyldstof. Glat træet ind i hullerne og tør bort alt overskydende kitt omkring hullerne.

Tips og advarsler

 • Vælg træ fyldstof, der matcher træets farve du vælger mantelen.
 • Mal eller pletter mantelen som ønsket.
 • En pejs uden mantel er intet andet end et hul i væggen der bruges til at huse en brand. Uden mantel mister en pejs den romantiske charme og visuelle appel i forbindelse med enhver form for pejs. Opbygning af en pejs surround og mantel hylde kræver lille færdighed og skaber et centerpiece for ethvert værelse, opmærksom på pejsen at tilføre værdi til et hjem, bringe et værelse sammen og tiltrække potentielle købere.

  Anden Artikel

  Sådan måles en rang af brænde
  Garage Ceiling Options
  Bambus Vs. Hårdt træ
  DIY Commercial Flooring
  Sådan installeres Vinyl Home Flooring
  Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
  Værktøj til skæring gipsvæg
  Keramisk flise mod Vinyl Gulvbelægning
  Online køkkendesignværktøjer
  Kranhåndtagstyper
  Sådan Mud u0026 Tape Drywall hjørner
  Bluebird House Specs
  Hvordan man opbygger et væg akvarium
  Hvor skal man begynde med laminatgulv
  Sådan repareres beton, der er regnet på
  Genbrugspapirer mod granit
  Sådan udskiftes glasset i franske døre
  Sådan Skraber Popcorn Off A Ceiling
  Sandblæsningssikkerhed
  Hvordan man designer udendørs skridt