Hvordan man laver massivt egegulv

Hvordan man laver massivt egegulv 

1.

Sørg for, at underetagen er flad ved langsomt at flytte et langt niveau over gulvet. Marker lave eller høje pletter med en blyant. Fyld lave pletter på gulvet med trækul og sand ned høje pletter med en elektrisk håndslibemaskine.

2.

Placer det præfabrikerede massivt egetræsgulv i rummet tre til fire dage før installation. Ved at akklimatisere massiv egetræsgulv til temperaturen i dit hjem vil det reducere problemer i forbindelse med sammentrækning og udvidelse, når gulvene er installeret.

3.

Mål et par tommer fra det længste ydre væg i rummet med et målebånd. Ydervægge er typisk rettere end andre vægge i et hjem. Snap en kridt linje tre inches væk fra ydervæggen. Når du arbejder med bredere planker, skal du justere, hvor langt du placerer kalklinjen væk fra væggen. Kalklinjen giver dig en lige linje for at lægge den første række trægulve sammen.

4.

Mål og skær stykkerne til første række af trægulve. Brug en modersav til at skære endestykket på rækken. Alle brædderne på gulvet skal placeres ca. u0026 # xBD; tommer væk fra vægge og store forhindringer. Denne plads vil fungere som et ekspansionsrum, når træet kontraherer og udvider.

5.

Spik den første række af plankering på plads med en hæfteklammer eller neglepistol designet til trægulvinstallation .

6.

Mål og skær stykkerne til resten af ​​rækkerne. Forbind joderne mellem pladerne på hver række med leddene på de tilstødende rækker. Brug et stiksav til at skære plankerne omkring forhindringer.

7.

Undersøg dørbeklædninger med en håndsav. Du skal blot placere et stykke plankering ved siden af ​​dørkarmene og bruge planken som en guide til at trimme bunden af ​​dørklappen og huset.

8.

Installer trim og baseboard støbning for at dække ekspansionshullerne i gulvet. Spik trimmen og listerne på plads med en finish neglpistol.

Eget gulv er et populært valg til gulve mange boliger. At lægge massivt egetræsgulv reducerer allergenerne i dit hjem, varer i mange år og ser smukt ud. Eget gulv plejede at blive installeret i flere trin, der omfatter slibning og efterbehandling. I dag kan massive egetræsgulve installeres færdiggjort, og nedskæringerne af den tid du bruger til at lægge egetræsgulve.

Anden Artikel

Typer af motorer til elevatorer
Den billigste måde at bygge din egen hjemmeramme på
Sådan laver du et rip hegn
Sådan Remodel et lille soveværelse
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
Hvordan laver jeg et garagegulv med Sakrete?
Sådan skæres og installeres vægstøbning
Brysthængetyper
Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen
Sådan installeres klæbende fliser
Sådan justeres Starrett Micrometers
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Sådan fjerner du Lugt Lugt
Typer af kælderkonstruktion
Træ Countertop Edging
Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
Udvendige Vinyl Siding Farver
DIY Tile-Drilling
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan skæres en diagonal flise