Hvordan fjerner jeg sprøjtedyser på nye aerosolspray dåser?

Hvordan fjerner jeg sprøjtedyser på nye aerosolspray dåser? 

Forbrugsvarer

Saml en plastikbeholder eller skovl; et par latexhandsker; mineralske spiritus (maling tyndere); en syål eller et stykke tyndtråd en dåse af aerosol smøremiddel (med sprøjte) og et klud eller et håndklæde.

Fjernelse og blødning

Fjern sprøjtedysen fra aerosolsprøjten ved forsigtigt at trække dysen lige op og ud af dåsen. Fyld en plastikbeholder eller spand med mineralske spiritus. Dyk sprøjtedysen i mineralsk spiritus. Lad spraydysen sænke natten over. Mineralske ånder vil bryde op tilstoppet maling i dysen.

Rengøring af sprøjtedysen

Fjern eventuelt brudt maling fra bunden af ​​dysen med en systang eller et stykke tyndt tråd og smøremiddel. Placer ikke nålen eller ledningen i hullet, hvorfra der sprøjtes væsker (øverste hul). Placer kun nålen eller ledningen i bundhullet. Pas på - ikke forstør det nederste hul - fjern kun malingsfragmenter fra hullet. Fastgør et sprøjteør til en dåse af aerosol smøremiddel. Sprøjt et smøremiddel i sprøjtedysens nederste hul. Sprøjt smøremidlet i hullet, indtil sprøjtedysen er fri for malingsfragmenter.

Genmonter sprøjtedysen

Tør toppen af ​​aerosolbeholderen hvor sprøjtedysen går med et klud eller et håndklæde for at fjerne støv, snavs og malingsfragmenter fra toppen af ​​dåsen. Tør sprøjtedysen tørt med klud eller handklæde. Placer sprøjtedysen tilbage på aerosolbeholderen.

Testing

Ryst aerosolbeholderen grundigt i et til to minutter for at blande indholdet af dåsen. Stil i et godt ventileret område og sprøjt aerosolbeholderen. For at holde sprøjtedysen fra tilstopning igen, ryd den dyse af maling ved at dreje sprøjtebeholderen på hovedet og trykke på dysen, indtil den kan stoppe sprøjtningen. Sprøjtedyser, der ikke er under tryk og er tilbøjelige til at svigte, er også ikke immuniske for at dukker op, når du forsøger at bruge dem. Tæppede sprøjtedyser påvirker alle typer sprøjtestøvler, herunder maling, hårspray, rengøringsmidler og andre aerosolprodukter. Du må ikke smide din tilstoppede aerosolprodukt eller forsøge at finde en anden sprøjtedyse til dåsen. Det er muligt at tage stikket ud af en tilstoppet sprøjtedyse og returnere aerosol sprøjtebeholderen til en arbejdsstilling.

Anden Artikel

Sådan fjerner du en badehåndtag
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Halv Badeværelse Design Idéer
Sådan isoleres en plade
Sådan fjerner du et fastklædt negle fra en håndværker neglepistol
Hvad er polymerbeton?
ADA Håndlisteregler
Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
Hvad er Carrera Marble?
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan Strip Concrete Sealer
Går grønne opvarmningstips
Udvendige malingseffekter
Sådan appliceres flise
Sådan fjerner du en boremaskine Tryk på Chuck
Sådan finder du et hus med postnummer
Wood Beam Ideer
Sådan installeres en præformeret bordplade
Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve
Sådan udskiftes badekar