Hvad er involveret i udskiftning af køkkenskabe?

Hvad er involveret i udskiftning af køkkenskabe? 

Værktøj og materialer

Udskiftning af kabinettet kræver mindst en strømboremaskine eller skruetrækker - den tidligere er den ideelle, da den er mere kraftfuld og hurtigere. Du skal også bruge et målebånd, et niveau og en stud finder for at sikre, at du får de rigtige dele. En assistent vil vise sig uvurderlig, især hvis du er hængende vægskabe - selvom en stige og nogle bøger vil fungere i en knivspids. Du vil også sandsynligvis brug for nogle træ 2 til 4 og 3 tommer træskruer.

Udskiftningsdøre

Udskiftning er at dørene er lige så enkle som at tage de gamle ud og sætte nye. Før du køber dørene måler du dog alle de eksisterende døre og sørger for, at udskiftningerne er af samme størrelse og form. Afhængigt af hvordan de originale hængsler er fastgjort til kabinetterne, skal du muligvis udskifte hardware - men nogle døre kan være kompatible. Dette er en simpel procedure, der kun indebærer at skrue af og skrue på dørene igen.

Fjernelse

Hvis du udskifter alle de gamle kabinetter, er dette en langt mere involveret proces. Tag hele kabinettet ud, hvilket normalt betyder at du bliver nødt til at tage alt, hvad der er gemt i dem - og sætte det i et andet sted. Derefter skal du finde skruerne, der holder kabinettet på væggen, og fjern dem. Disse vil sandsynligvis være tæt på toppen og bunden af ​​kabinettet langs indersiden af ​​bagvæggen. Du skal også fjerne og bortskaffe Skabene næste.

Udskiftnings hardware

Afhængigt af maskinens tilstand, der holder skabet på plads, kan du også udskifte alt bagved og under kabinettet. Hvis undergulvet og væggen er råtne eller beskadiget, eller kabinettet var robust, bør du sikkert fjerne og udskifte dem. Find nipperne næste og marker dem tydeligt. En masse mennesker bruger bånd eller furring strimler for at skabe et solidt fundament på væggen for at fastgøre kabinettet til. Skruer en 2-ved-4 mod væggen, niveauet og fastgøres til tappene inde i væggen, skaber denne furringstrimmel eller batten.

Nye skabe

Når bagvæggen og / eller gulvet er tilberedt, kan du fastgør kabinettet på det. Du skal vedhæfte kabinettet til stifterne eller ringene. Ved at sætte kabinettet på tappene gør kabinettet langt mere robust og forhindrer det i at falde af. Du vil helt sikkert ikke feste det direkte på gipsvæggen, da det ikke tager meget kraft at fjerne kabinettet og ødelægge gipsvæggen. Kontroller også, at kabinetterne går på niveau, før du skruer dem på. Hvis du går igennem dit køkken og keder dig eller forkæles af det, vil du måske gerne ombygge køkkenet. Det bedste sted at starte er at erstatte dine køkkenskabe med nogle nyere og nyere. Hvad der er involveret i dette projekt afhænger stort set på hvor meget af køkkenet du erstatter. Dit køkken får en betydelig ansigtsløftning, hvis du blot udskifter dørene med nyere, men hvis du vil eller skal genoprette hele hylderne og den interne struktur, vil du have en større proces foran dig.

Anden Artikel

Sådan installeres en aluminiumsfascia
Sådan installeres og udlægges flise
Sådan dækker mursten med flise
Sådan installeres Vinyl Siding på dit hus
Sådan skærer motorsagbladene med hånden
Stone Tile Ulemper
Anvendelse af PTFE-tape
Hvorfor er designprocessen vigtig?
Den bedste måde at isolere et hus på
Sådan installeres en borebit
Jensen Pejs Gel Brugsanvisning
Sådan fjerner du asbest i Rhode Island
Sådan fjerner Vinyl flise fra trægulve
Køkken Remodel Checkliste
Sådan male træ køkken skabe
Sådan udskiftes en trædør
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
Søjlevask Vs. forfængelighed
Værktøjer til mærkning og måling
Funktionelle Køkken Remodeling Idéer