Holdeisoleringsprodukter

Holdeisoleringsprodukter  Ivy Tech School of Technology foreslår at tænke på en bygning som en shell, der holder varmen ud om sommeren og varm luft om vinteren. Varme rejser fra den varme side til den kølige side på to måder: ved direkte overførsel gennem skallen (40\% til 70\% af det samlede) og gennem luftlækage. Huleisolering er den første forsvarslinie mod direkte overføringsvarmetab.

Der er mange typer hulrum i bygningsskallen: mellem stifter i væggen, på loftet mellem loftbjælker, mellem gulvbjælker, omkring bygningskomponenter som døre og vinduer, bag fundamentvægge og murværkfaner. Der er isoleringsprodukter designet til hver applikation.

Tæppeisolering

Tæppeisolering er lavet af glasfiber, mineraluld eller naturlige fibre. Det kommer i ruller eller for-størrelse batts til nem håndtering og anbefales til gør-det-selv-projekter med passende sikkerhedsmæssige overvejelser. Batt and roll-isolering har sin form til friktionspasning mellem vægtapper eller gulvbjælker. Facetbatterier kan hæftes på plads.

Blanketisolering er tilgængelig i tykkelse og densitetskombinationer for at give R-værdier fra R-11 til en tynd lavdensitetstype op til R-38 for tykt høj- tæthedstype. Battisolering kan have en dampspærre, reflekterende overflade eller uhindret. Unfaced batts kan installeres i to eller flere lag for at opnå den ønskede tykkelse / R-værdi.

Loose Fill

Glasfiber, mineraluld og celluloseisolering er også tilgængelige som løse fyldprodukter. Til åbne rum som loftet kan løs fyld installeres ved at hælde og sprede. Til lukkede eller svært tilgængelige rum kan der kræves særligt udstyr til at blæse materialet på plads.

R-værdi bestemmes af, hvor dybt eller tykt det installerede produkt måler. Ifølge Colorado Energy giver glasfiberpåfyldning på loftet en R-værdi på mellem 2,2 pr. Tommer og 4,3 pr. Tommer sammenlignet med 3,13 pr. Tommer for cellulose. Over tid løsner alle løse fyld og taber en del af dens effektivitet. Yderligere løst fyld eller tæthedsisolering kan installeres direkte over gammel løs fyld.

Stiv skumplade

Skumpladeisolering er lavet af polystyren, polyurethan eller polyisocyanurat (polyiso) i forskellige tykkelser. Skumisolering er oftest brugt over ufærdige vægge, fundamentvægge, mursten og under tag, og skumisoleringen er ikke beskadiget af fugt, men kræver beskyttelse mod solens ultraviolette stråler. Skumbræt udsender en giftig røg, når den brændes, så indvendig installation kræver en belægning af gipsplader eller gips. R-værdier for vægbeklædning af polystyrenskumplader omfatter fra 3,8 til 5,0 tommer tykkelse. Polyisocyanurat- og polyurethanskumplader kan give R-værdier så højt som 5,6 til 8,0 pr. tommer.

Sprøjteskum

Skumisolationer kan sprøjtes i eksisterende lukkede rum eller for at udfylde uregelmæssigheder og huller tilbage i stiv bordisolering. Lavet af phenol, polyurethan eller polyiso materiale, Sprøjteskum udvides, når det hærder. Anvendes rundt om dør og ruder, har sprøjteskum den ekstra fordel ved forsegling af luftlækager.

Skumpærer og indsatser

Lavet af de samme materialer som stiv skumplader, perler og specielt formede indlæg kan installeres

Overvejelser

Den nationale sammenslutning af certificerede hjemmeinspektører (NACHI) anbefaler beskyttelsesbeklædning ved håndtering eller forstyrrelse af glasfiberisolering og anvendelse af støvmasker til både glasfiber og cellulose. Læs og følg producentens specifikke anbefalinger for håndtering og bortskaffelse af alle isoleringsmaterialer.

Anden Artikel

Sådan putter du trægulve i kælderen
Installationsvejledning til underlag
Ideer til køkkenfliser Design
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
Sådan betjenes en skærebrænder
Typer af dækgulve
False Ceiling Options
Sådan opbygges et trekantet hjørneskab
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
Sådan tegner du en Splashback
Sådan installeres en Toilet Flange Spacer
Sammenligning af bærbare klimaanlæg
Typer af eksotisk hårdttræ
Sådan installeres PVC Loftfliser
Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
Sådan installeres en Accuride skuffe Slide
Sådan installeres hængebolte
Sådan passer Bambus Gulvbelægning