Forskel mellem isolationsrulle og batt

Forskel mellem isolationsrulle og batt 

Glasfiberruller

Ifølge den nordamerikanske isolationsproducentforening er ruller af glasfiberdæksisolering almindeligt tilgængelige i længder på 39 fod 2 tommer, 40 fod og 70 fod 6 tommer. Nominelle bredder på 11,15 og 23 tommer er designet til at passe til typisk centrering mellem midten og midten.

Glasfiberbat

Nominelle forskårne længder for glasfiberbatts er 47, 90 og 94 tommer. Ligesom rulleprodukter passer bredderne til spidsafstande.

Indblæstningstæppe

Som et alternativ til præformede tæpper kan løs fyldfiberglasisolering behandles med et latexklæbemiddel, mistet med vand på stedet og blæst ind i støbevæggehulrum . Ifølge det amerikanske energiministerium viser testene, at BIB-systemer dækker betydeligt bedre end batts.

R-værdier

Batter og rulleisolering er lavet i nominelle tykkelser på 4 tommer til 12 tommer, med R-værdier, der spænder fra R-11 til R-38. Tætheden af ​​materialet påvirker R-værdien. Produkter med højere densitet har større R-værdier pr. Tommer end material med lavere massefylde.

Performance Standards

Det amerikanske samfund for test og materialer, nu ASTM International, har opretholdt frivillige materialestandarder i over et århundrede.

ASTM C 665 beskriver isolering af mineralfibertæppe. Type I dækker unfaced tæpper. Type II dækker tæpper overfor en ikke-reflekterende damphæmmer på den ene side. Type III dækker tæppeisolering mod en reflekterende dampretarder. Den fulde specifikation beskriver materielle ydeevnormer for termisk modstand (R-værdi), brandegenskaber, dampgennemtrængelighed og krav til emballering og mærkning.

Type II og Type III-isolering er påkrævet for at have flammespredningsgraden , eller en advarsel, der angiver det modstående materiale, er brændbart, trykt hver 8 fod på vendingen.

ASTM-mærket sikrer, at produktet, når det er korrekt installeret, leverer den angivne R-værdi og udfører som forventet.

Bomuldsfilttæppe

Bomuldsfilttæppe er et relativt nyt alternativ til mineralfiberisolering. Dens primære attraktion er, at den er lavet ved hjælp af op til 95 procent genanvendt bomuldsfibre --- og det er ikke hudirriterende, da glasfiber kan være.

Bomuldfiber er tilgængelig i samme nominelle bredder som andre tæppeisoleringer. Rulle længde er 32 meter og batts er skåret til 96 og 48 inches. Tykkelsen ligger mellem 2 og 8 tommer med R-værdier fra R-8 til R-30. Batt and roll begge refererer til fibrøse tæppe isolering. Den eneste forskel mellem batts og ruller er størrelsen, i hvilken hver er skåret og pakket. Der er dog en række forskelle inden for tæppeisoleringstyper. Den er tilgængelig overfor --- med forskellige modstående materialer --- og uhindret. Den kan fremstilles af glasfiber eller genanvendt bomuldsfibre, og det kommer i mange tykkelser.

Anden Artikel

Hvordan man laver en perc-test
Procedurerne for belægning i et plastpulver
Hvordan man passer til toilet sæder
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan Lay Pine Gulvbrædder
Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab
Sådan installeres tæppeblokke
Kælderen Remodel Checklist
Hjemmelavet Post Hole Digger
Sådan tilsluttes to stykker af Triple-Wall skorstensrør
Standardrørstørrelser
Typer af badeværelse bordplader
Indbyggede pejs ideer
Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Sådan putter du trægulve i kælderen
Typer Air Nailers
Dør Trim Options
Valg til et veranda loft