Fordele ved kultiverede marmor bordplader

Fordele ved kultiverede marmor bordplader  Kultiveret marmor er et menneskeskabt materiale, der bruges til bordplader og forfængelighedstoppe. Ifølge Central Michigan University er det et komposit fremstillet af polymerharpikser og 75-90 procent jord eller knust marmor. Materialet er stærkt og giver mange fordele i forhold til traditionelle marmorbordplader. Da kultiveret marmor nemt kan støbes, kan bordplader, statuetter og andre boligarmaturer laves uden sømme og udformet i forskellige former.

Tilgængelighed

En stor fordel ved dyrket marmor over natursten er tilgængelighed. Ifølge Remodeling Toolbox er der tusindvis af små butikker i samfund over hele landet, der laver og installerer brugerdefinerede boliger til marmorhus.

Boligejerne kan handle til bordpladen, de ønsker i stil og farve efter eget valg og få det installeret kort tid senere. Kunderne er glade for at de kan få bordplader designet specielt til dem.

Omkostninger

Traditionelle marmorbordplader er tunge og meget dyre. Ifølge Kitchen-Counter-Tops.net kan selv en lille marmor bordplade koste mere end $400, eksklusive installationsomkostninger. En sammenlignelig dyrket marmor tæller koster mindre og er meget billigere at installere.

En anden omkostningsovervejelse for folk på mange steder er forsendelsesomkostninger. Mens kultiveret marmor ofte fremstilles lokalt marmor bordplader kan komme fra workshops nær stenbruddet. Det kan gøre de endelige omkostninger ved marmor endnu højere for boligejer.

Stain and Mildew Resistant

Traditionelle marmorblade er porøse og kan absorbere fugt. På grund af dette er de tilbøjelige til at pletter skimmel og mugg vækst. Cultured marmor bordplader er en bedre løsning, fordi de er resistente over for pletter og mugg. Ifølge Green Building Solutions er kultiverede marmorplader fremstillet af en speciel klar gelbelægning, der skaber en hård, ikke-porøs overflade som er modstandsdygtig over for vand og er let at rengøre.

Anden Artikel

Badeværelse Countertop Farver
Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
Sådan smitter Cut Crown Molding
Moderne badeværelse tegl design ideer
Bench Grinder Instruktioner
Hvordan man opbygger og designer et værelse
Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs
Sådan installeres blum hængsler
Hvordan man laver flydende laminatgulve
Radialsag Anvendelser
Sådan måles radius for bøjning af plademetal
Typer af gulvbelægningssystemer
Instruktioner til installation af trægulve
Omkostninger ved maleri Vs. sidespor
Gipsplanketyper
Sådan bruges en statisk momentmåler
DIY Tub Refinishing
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Hall maleri ideer
Hyldehængetips