Fordele ved Ridge Ventiler

Fordele ved Ridge Ventiler  Ridge ventilationskanaler er en populær måde at sørge for naturlig ventilation af loftet. På grund af deres effektivitet specificerer arkitekter og hjemmedesignere dem over gavlets sideventil og små firkantede tagventilationer. Kombineret med soffitventilatorer udnytter de fysikloven, som siger at varm luft stiger. Fordi kamventilatorerne giver luften fri luft, forhindrer de kondens og formvækst på loftet, der kan medføre loftfejl, hvis der er tilstrækkelig fugtighed i gipset.

Effektiv Ar bevægelse

Ifølge Bob Vila, rafteren Bay-området skal have fuld luftstrøm, især i katedrallofter. Ridge ventilationer sørger for langt større luftbevægelser end den gamle stil små firkantede ventilationskanaler. Da de spænder over hele højderyggen, tillader de indgående luft fra soffitventilerne til frit at strømme ud, når luften bliver opvarmet inde i loftet. Fugtig, uaktuel luft er en invitation til skimmelvækst, og forhindringer i ryggen forhindrer dette.

Temperaturstabilisering

Temperaturstabilisering er en anden fordel ved kamventilation. Når der er meget lille luftbevægelse, kan loftet overophedes om sommeren. Forholdene hertil er, at klimaanlæg skal arbejde hårdere for at køle ned et hus, hvilket fører til en højere elregning, og et anstrengt klimaanlæg varer ikke længe. Ridge ventilationskanaler, ved at flytte luft hurtigere ud af loftet, eliminerer loftet overophedning.

Nem installation

Ridge ventiler er langt lettere at installere end de gamle firkantede ventilationskanaler. De gamle firkantede ventilationsanlæg måtte have et firkantet hul skåret ind i skeden, så skal helvedesildene forsegles korrekt rundt om alle fire sider. Dette var en besværlig og tidskrævende proces. Hvis det ikke installeres korrekt, lægger taget ud efter installationen. Med højspidsventilationer er det eneste krav, at en spalte skal stå åben i mantlen på højderyggen, hvorefter helvedesilden påføres, så lukkes spidsen over helvedesilden. Det anbefales dog stadig, at forsegling sættes på tætningsfladerne for at sikre en vandtæt forsegling.

Anden Artikel

DIY Tile Bath
Sådan skæres plexiglasark til størrelse
Island Countertop Ideer
Typer af Drill Chucks
Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
Sådan installeres en borebit
Hvordan man sammenligner stiger
Sådan laver du et rip hegn
Hvad er fordelene ved Low E Glass on Storm Windows?
Sådan laver du Holland Pavers
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Sådan fjerner du asbeststøv
Valg og stilarter af trægrapper
Sådan bruger du en universalkonstruktion
Tømrerværktøj
Gamle Typer Asbest Siding
Oprindelse af håndværker stil hjem
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan erstatter du brusebad
Hyldehængetips