Drop Ceiling Typer

Drop Ceiling Typer  Drop lofter, også kaldet hævede lofter, sidde kun et par inches under et færdigt loft, eller loftet bjælker af et ufærdigt loft. Droplofter har to hovedkomponenter: et loftgitter og loftfliser eller paneler. Drop lofter kommer i tre hovedtyper, der er defineret af deres fliser eller paneler.

Akustiske fliser

Disse fliser styrker eller dæmper lyden og bliver i stigende grad installeret i hjemmebiografer og musikrum. Et bi-dimensionelt diffusionspanel reflekterer lyd lodret og vandret. Det gør høje frekvenser lysere og mere klare, samtidig med at tal og musik forbedres. Uni-directional refleksionspaneler arbejder også med høje frekvenser og kan veksles for at afspejle lyd både lodret og vandret. Der er mange andre meget tekniske fliser, der vil regulere lyd til de fleste enhver fordel. Disse typer af akustiske fliser er lavet af forskellige materialer afhængigt af deres formål. Fælles materialer er skum, plast, kompositplade og kombinationer af disse.

Andre akustiske fliser primært absorberer lyd for at holde rumene mere støjsvage. Disse fliser er ofte lavet af mineraluld og er nu tilgængelige i andre farver udover hvid. Akustiske fliser, der blokerer lyd fra den ene side og absorberer lyd, der kommer fra de øvrige teksturerede overflader på komprimeret stenuld.

Gitterplader

Gitterpladerne går ind i det nedhængte loftgitter ligesom fliser. De kan bruges under lysarmaturer, så lyset skinner gennem loftet. Der er også en bred vifte af dekorationsgitterpaneler, der bliver loftet og erstatter store blokke af solide fliser. Disse paneler har ofte dybder på to eller tre tommer, så de tilføjer visuel og dimensionel interesse for de rum, de dækker. De kommer også i mange farver og teksturer. Usædvanlige gitterplader er fremstillet af tråd, der er vævet som klud eller fra mediumdensitets fiberplade, der er dækket af træfiner.

Fliser

Standarddråber til fliser kommer i et stort udvalg af stilarter, farver og materialetyper. Fliser fremstillet af mineralfiber har forskellige teksturer meget ligesom tekstureret gipsvæg, og deres farver varierer gennem en række hvide toner. Nogle har diamanter, kvadrater og andre hævede designs. Der er også glatte fliser. Et par af disse fliser har forsænkede kanter, så de stikker ud gennem gitteret, hvilket giver et rigere dimensionelt udseende. Standard fliser kommer også i tyndt stålstål, der er færdigt til at ligne kobber, messing, krom eller stål. Suspensionsnettet svarer til den finish, du vælger. Metalfliser har mange mønstre præget på deres ansigter. Fra simple billedrammer til indviklede blomstermønstre spiller hvert valg med lys anderledes og tilføjer visuel interesse for lofter.

Anden Artikel

Sådan bruges baseboard Trim
Forskellige materialer til isolering
Home Framing Methods
Loft Renovation Idéer
Hvordan man designer udendørs skridt
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Hjemmelavet Shake Siding
Sådan Wire en Vent Hood
Sådan tegner du Mosaic Sheets
Sådan fjerner du en badehåndtag
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan installeres latte Susans
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan udskiftes gulvbjælker
Sådan sættes stenfiner på en betonblok
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Udvendige Vinyl Siding Farver
Sådan repareres Bruseflise
Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve