DIY PEX klemmer

DIY PEX klemmer 

1.

Brug en PEX kobbercrimpring til at forbinde PEX til krympeformadaptere. Placer en kobbercrimpring over enden af ​​PEX-slangen og indsæt din valgte krympetilpasningsadapter i røret. Placer krystalringen halvvejs langs den ribbeformede adapteraksel. Placer PEX-krympeværktøjskæberne over ringen, og klem klemmearbejdets håndtag sammen.

2.

Kontroller forbindelsen ved at trykke på 'go' -sporet på et go / no -Gå et mål over kobberklemringen. Hvis den passer godt, og det ikke passer til ringen, er forbindelsen god.

3.

Klap PEX rør til standard krympestil adaptere ved hjælp af en PEX klemmeværktøj og rustfrit stålklemme ringe. Placér en rustfri stålspændering over PEX-røret og skub adapterens ribbede del ind i enden af ​​PEX-slangen. Placér klemringen halvvejs langs den ribbeformede adapteraksel. Placér kæbernes kæber klemmeværktøj over tappen på rustfrit stålklangring. Klem klemmearbejdets håndtag sammen for at spænde ringen og afslut forbindelsen.

4.

Tilslut PEX-rør til standard crimp stil adaptere med en rustfrit stål pressemuffe. Skub rustfrit stål pressemuffe hen over PEX-rørets ende og indsæt den ribbeformede aksel i PEX-fittinget i PEX-røret. Tag det rigtige PEX-presseværktøj og sæt kæberne helt over pressemuffen. Klem kæberne sammen for at afslutte samlingen.

Tips og advarsler

 • Crimp-stiladaptere er tilgængelige til en bred vifte af applikationer, såsom in-line, grene og 'T' -stik, albuer, ventiler, PEX til kobberadaptere, dråbeørbuer og så videre.
 • Siden 2008-krisen har mange DIY-husbyggere og renovatører begyndt at anvende tværbundet polyethylen (PEX) frem for kobberrør. Dette skyldes ikke kun den lavere materialeomkostning, der er forbundet med PEX, men også på grund af dens nemme installation. PEX leveres i op til 500 meter længder og kan bruges til længere kørsler. Derudover kan den bøjes rundt om hjørner. Det betyder, at VVS-projekter kræver op til 50\% færre albueforbindelser og in-line-stik. Derudover er der et udvalg af push-fit fittings og tre dokumenterede klemme metoder til rådighed.

  Anden Artikel

  Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?
  Sådan tegner du en udendørs gårdhave
  Kreative vægdækkende ideer
  Sådan skæres Clay Roof Tiles
  Sådan Lay Brusegulv flise
  Cedar Closet Tips
  Hjemmelavet Plexiglass Backsplash
  Sådan Lej en Sandblaster
  Sådan fjerner du en badehåndtag
  Cedar Wood Beskrivelse
  Sådan glasfiber en boks
  Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Hvordan man laver gummifliser
  Definitionen af ​​PVC-rør
  Stil Vinyl Siding til Skur
  Sådan hæver du dit huss værdi
  Sådan laver du dine egne madopbevaringshylder
  Ceiling Texture Ideas
  ADA Restroom Sign Krav
  Sådan installeres en aluminium dørgrænse på cement gulv