Cute Kids Bedroom Ideas

Cute Kids Bedroom Ideas  Et lille barn vil huske sit barndomsrum i de kommende år. At udvikle et værelse baseret på et tema er en fantastisk måde at gøre dit barns rum til et miljø, hvor hendes fantasi vil trives. Med et budget hvor som helst mellem $100 og $1000, kan dit 'tema' blive en realitet.

Prinsesseer

For en prim og en god lille pige, overvej et prinsesse-tema værelse. Begynd med at fokusere på sengen. Gå med en blid baldakin eller endda en slot loft seng. Vælg en lys pastel til væggen - en lyserød eller gul . Indret værelset med flere detaljer, der passer til royalty. En forfængelighed er et must til enhver prinsesse. Tilsæt noget flair til en almindelig garderobe eller et skab ved at handle en trædør til et overdådigt gardin.

Racebiler

En kan næppe bryde en lille dreng væk fra hans legetøjsbiler. For en bil / lastbil / transport entusiastisk, gå til et race bil tema. Vælg en drengevenlig farve til væggen - måske en himmelblå. Mal et spor rundt i lokalet ved at Placering af to parallelle linjer af malerens tape til dannelse af en vej. Mal vegvegen med flere gule streger og voila - øjeblikkeligt løbespor! Gå til en bilformet seng, eller hvis du hellere holder dig til en mere traditionel seng, men vælger en tæppe i bilen.

Natur

Hvis dit barn har en naturlig kærlighed til naturen, give hende et værelse, der gør det muligt for hende at være ude uden at forlade huset. Vælg mellem et hav, en regnskoven, safari eller zoo tema. Vælg jordfarver til væg og gulv - greens, browns og blues. Vis masser af dyr at holde dit lille abe-selskab i hendes dyreværelse!

Star

En rockestjerne, filmstjerne eller diva-værelse er fantastisk til et barn, der elsker spotlighten. Brug dit barns interesser til at planlægge et effektivt rum. For et fantastisk film-tema værelse, tilføj en screening krog med en barnestørrelse sofa og et sted at se film på et tv eller en bærbar dvd-afspiller. Dæk vægge med din lille stjernes foretrukne film plakater og vælg lysarmaturer, der ligner spotlights.

Sport

Lad din lille atlet vågne op på banen hver morgen i et sportsrum. Hvis dit barn spiller en særlig sport, prøv at bruge nogle artefakter fra sin sport til at skabe showpieces. Prøv et stykke tennis eller volleyball net som hovedgavl, eller en kant af fodboldkugler skæres ned i midten, hele vejen rundt om et vindue. eventyrlystne, kig ind i et grønt tæppe, der ligner græs eller en indendørs klasse astroturf.

Anden Artikel

Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Sådan installeres Vanity Mirrors
Hvordan man laver fliser omkring granit
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Isolering Installation Tips
Søjlevask Vs. forfængelighed
Marmorfliser Installationsværktøjer
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Home Addition Tips
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Sådan fjerner du Old Bathroom Caulk
Sådan bruges shims
Sådan oprettes en svalehale
Sådan udskiftes en badeværelse udstødningsventilator
Værktøj til metalarbejdere
PEX Pipe Specs
Sådan Lay Tile Squares
Wood Countertop Ideer
Sådan opbygger du et indbygget underholdningscenter
DIY Bruserflise