Billige bordplader Ideer

Billige bordplader Ideer  Boligejere har mange muligheder, når det kommer til bordplader, herunder granit, kvarts og andre fine materialer. Hvis du søger at holde prisen på et køkkenombygning nede, så tag et kig på alternative materialer, der stadig giver dit køkken eller badeværelse et nyt nyt udseende uden at brænde et hul i din checkkonto.

Beton

Boligejere traditionelt Brug beton på indkørsler, gangbroer og terrasser. Det billige materiale er dog ved at blive fanget som en billig bordplade. Et boligejer kan købe betonbænke i forskellige farver og teksturer. For at spare endnu flere penge har husejere lavet deres egne former og hældt betonen selv, farvning og forsegling dem for at fuldføre jobbet.

Laminer

Mange boligejere vælger laminatplader til den lave pris. Laminat er ikke så holdbart som andre materialer som granit eller endda beton, men overtagelses- og installationsomkostningerne af laminat underkaster de fleste andre materialer. Laminat kommer i en række farver, mønstre og finish for at give det bredeste udvalg af designmuligheder uden for et bordplade materiale, ifølge hjemmesiden Counter top Specialitet.

Blemished Granite

Granit, ligesom ethvert andet naturligt forekommende element , kan komme med pletter. Mange kunder vil styre væk fra plettet granit, foretrækker uberørte plader til bordplader. Som HGTV har påpeget, har forbrugere, der ønsker at spare nogle penge, vendt til granat. En kunde kan spare så meget som 80 procent ved at købe blemish granit versus en pletfri klap, ifølge HGTVs hjemmeside.

Anden Artikel

Sådan måles og skæres støbning
Gulvfliser Værktøj
Sådan Strip Concrete Sealer
DIY Garderobeskabe
Opbygning af en forbrændingspanel
Epoxy Floor Finishing
Hvad er meningen med Sikkens?
Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
Idéer til ombygning af små køkkener
Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
Sådan konverteres en garage til et studie
DIY: Loftfliser
Hvad er standard dørknaphøjde på en dør?
Plastering Værktøj u0026 Udstyr
Små Køkken Layout Idéer
Typer af Deadbolt Locks
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Sådan skæres glasflise med en vådsave
Sådan installeres Tile Inset
Badeværelse remodel designe ideer