ADA Krav til skiltning

ADA Krav til skiltning  The American with Disabilities Act (ADA) krævede ændringer i design og bygning af bygninger for at sikre adgang til og sikker brug af bygninger af alle uanset fysiske begrænsninger. Signage er en vigtig del af amerikanerne med handicaploven, fordi det hjælper med at lede handicappede, hvor og hvordan man bruger bygningen sikkert.

Størrelse

ADA-tegn skal opfylde specifikationer fastsat i loven. Alle ADA-tegn skal have symbolet for tilgængelighed vist i hvidt. Dette er et universelt symbol, der anerkendes af alle. Karakterforholdene skal have et forhold mellem 3: 5 og 1: 1 for bredden og højden. Tegnene skal også have en ikke-blændende finish i en kontrasterende baggrundsfarve. Dette gør dem nemmere at læse. Skiltets samlede størrelse afhænger af bogstaverne inde i skiltet, og fra hvor langt væk skal skiltet læses.

Braille

Taktil Braille skiltning er et vigtigt krav til ADA. Et tegn med bogstaver eller tal på det skal have samme bogstaver og tal i blindskrift. Braille skal være placeret under bogstavet eller tallene, som det oversættes i kontraktet punkt 2 blindskrift. Braille kan ikke være mere end 1/2 tomme under de bogstaver eller tal, den oversætter. Braille, der oversætter flere linjer med bogstaver eller tal, skal samles under hele sætningen.

Montage

Når et tegn er permanent monteret for at identificere et rum eller et rum, skal skiltet monteres på låsesiden af døren ikke mere end 60 tommer over gulvet. Skiltet skal ikke være i vejen for, at døren svinger åben eller dækket af døren, når den er helt åben. Signage, der skal hjælpe med at lede vejen, må ikke være mindre end 80 tommer høj og skal være ved siden af ​​vejen. Tegnene skal have de rigtige pile, der peger i den rigtige retning for vejen.

Anden Artikel

Installationsvejledning til fladt tag
DIY Wall Niche
Projekter til Home Makeover
Typer af elektriske neglepistoler
House Insulation Ideas
Den bedste måde at isolere et hus på
Sådan fjerner du en boremaskine Tryk på Chuck
Sådan installeres en flise medaljon
False Ceiling Options
Drop Ceiling Components
Sådan borer du gennem en glasblok
Wood Countertop Ideer
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
Sådan opbygges et trekantet hjørneskab
Installation af en ny laminatbord
Sådan bruges en opkaldstestindikator
DIY Garderobeskabe
Tips til isolerende Crawlspace Walls
Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Sådan kantes vægfliser