Typer af motorer til elevatorer

Typer af motorer til elevatorer  Elevatorer er blevet en standard del af de fleste multistory bygninger. Selvom der findes flere forskellige typer elevatordesign, kræver næsten alle dem en slags motor. Flere typer motorer anvendes i elevatorer i dag, mens et par andre typer motorer er blevet brugt tidligere men ikke længere i vid udstrækning. Hvis du er interesseret i at elevatorer arbejder, bliver du opmærksom på de forskellige typer af motorer, er et glimrende sted at starte.

AC induktionsmotorer

Vekselstrøm eller AC induktionsmotorer er en af ​​hovedtyperne af elevatormotorer, der anvendes i dag. De fleste AC induktionsmotorer fungerer ved hjælp af enfasede vekselstrømsledninger. Af denne grund omtales de nogle gange som polyphase AC induktionsmotorer. AC induktionsmotorer kan være to-hastighed, single-speed eller variable hastighed. Ofte udskiftes ældre DC-motoriserede elevatorinstallationer med nyere AC-motorer.

AC-induktionsmotorsubtyper

Mange undertyper af AC-induktionsmotorer er tilgængelige. Split-fase AC induktionsmotorer har konstant hastighed, variabel-moment-egenskaber, der ligner meget DC-motorer. Kondensator-start induktionsmotorer svarer meget til split-fasemotorer, men kræver mindre strøm for at kunne køre.

Permanente magnet-vekselstrømsmotorer

Permanent magnet AC-motorer er en mere effektiv type vekselstrømsmotor, fordi de har færre bevægelser dele og derfor kræver mindre samlet effekt. Normalt er de en til tre procentpoint mere effektive, når de bruges med elevatorer.

Direktestrømsmotorer

DC eller DC-motorer var i årevis standardmodellen af ​​elevatormotorer. De blev ofte brugt i ældre, trækkunstige elevatorinstallationer. DC-motorer tilbyder fremragende hastighedskontrol og bruges stadig i højere bygninger. De har tendens til at være dyrere end AC-motorer.

Geared AC Motors

Geared AC-motorer er en meget almindelig type elevatormotor. De bruges almindeligvis til elevatorer, der bevæger sig i hastigheder på op til 153 fod pr. Minut. Gearene er nødvendige for at både reducere motorhastigheden og øge drejningsmomentet, når elevatorer stopper og starter.

Højrevinklede motorer

Højrevinklede motorer er en undertype af gearmotorer, der er konstrueret således at motorens aksel sidder i en ret vinkel på selve motoren. De er tilgængelige i enkelt- eller trefasetyper.

Helical gearmotorer

Helical gearmotorer er en anden undertype gearmotor. gearmotorer, er akslen fra motoren i tråd med motoren selv.

Direkte motorer

Direkte motorer bruges til hurtigere elevatorer. Nogle af de hurtigere elevatorer i drift i dag kan gå så hurtigt som 2.000 fod pr. minut.

Anden Artikel

Hvad er polymerbeton?
Energitilskud i Ohio
Sådan Skærer Køkken Tællere
DIY: Porch Ceiling
Sådan monteres en sort skorstensovn
DIY Underlayment
Installationsvejledning til dykkerbord
Sådan installeres en aluminiumsfascia
Grønne måder at lave elektricitet på
Hvordan man laver et rampe for skatere
Sådan installeres Baseboards u0026 Shoe Molding
Sådan Lay Stone Floor Tile
Log Home Building Bøger
Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
Hvilke hjemtilføjelser er pengene værd?
Sådan bruges shims
Home Addition Projekter
Udendørs Siding Farver
Typer af mursten murværk
Sådan installeres tæppeblokke